Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

46 Parallel Wine Group

Чергове золото: підкорено вершину на міжнародному конкурсі

14.12.2020, Вино

Вино 46 Parallel Wine Group здобуло золото у Канаді та увійшло до ТОП кращих вин світу.


Вино молодої української компанії 46 Parallel Wine GroupGrand Admiral Cabernet Sauvignon-Saperavi-Merlot – відзначено золотою медаллю Sélections Mondiales des Vins Canada та увійшло у ТОП-30 кращих вин світу за версією міжнародного конкурсу.

Марочне сухе вино вінтажу 2016 року з преміальної авторської коллекції Grand Admiral – Cabernet Sauvignon-Saperavi-Merlot  –  витримане 24 місяці у французьких дубових барріках рівня обпалу «medium» і «medium+» із подальшою витримкою у пляшці. Це вино має насичений рубіновий колір та багатий букет ягід чорної смородини, стиглої сливи та фініків. Вино вирізняється потенціалом витримки для закладки в колекцію на 7-9 років. Воно повнотіле, з вираженими тонами бочкової витримки, відтінками гіркого шоколаду та тривалим післясмаком. Такий його характерний профіль не залишив байдужими експертів конкурсу та справедливо вписав українське вино у рейтинг кращих зразків світового виноробства, виправдавши слоган компанії «Proudly Ukrainian» або «Пишаємося українським походженням».

Нагадаємо, у листопаді вина 46 Parallel Wine, серед яких – Grand Admiral Cabernet Sauvignon-Saperavi-Merlot – отримали срібні нагороди американського конкурсу USA Wine Ratings.

«Для нас золото на міжнародному конкурсі в Канаді – це чергове підтвердження того, що усі наші зусилля вивести українське виноробство на світову арену та зробити його шанованим на усіх континентах, недаремні. Адже українські вина – це те, чим можна і потрібно пишатися!» – переконана Анна Горкун, СЕО та власниця 46 Parallel Wine Group.

Найбільший міжнародний винний конкурс у Північній Америці Sélections Mondiales des Vins Canada, що проходив у Квебеку наприкінці листопада 2020 року, зібрав більше 2160 зареєстрованих вин із 33 країн світу. Показово, що 55% з поданих на конкурс зразків, – червоні вина. Конкурс проходив під патронатом OIV (Міжнародної організації винограду та вина) и ВИНОФЕД (Всесвітня федерація крупних міжнародних конкурсів вина и спиртних напоїв) у 27-й раз.

Фото надане компанією 46 Parallel Wine Group.

X
Украина