Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

London Wine Fair

London Wine Fair підтримає українських виноробів

15.03.2022, Новини

Міжнародна лондонська виставка надасть українським винам можливість бути безкоштовно представленими на спільному стенді.


London Wine Fair, яка прийняла рішення підтримати Wine Travel Awards і стала Офіційним Виставковим Партнером премії з винного туризму нового формату, оголосила про те, що готова надати можливість українським виробникам вина бути безкоштовно представленими на заході на спільному стенді. Нашим виноробам лише треба самостійно доставити свої зразки до Лондона.

«Наші серця з Україною. Ми солідарні з нашим інформаційним партнером Drinks+ та організаторами премії Wine Travel Awards», – кажуть представники LWF.

London Wine Fair

Така підтримка дуже важлива для українських виробників зараз. Ніж у спину, який встромив агресор, не зламав дух українців, ми віримо в перемогу і вдячні всім, хто підтримує нас в цей непростий для країни час. Про свою підтримку вже заявили Balkans International Wine Competition та Balkan Wine Festival. Ці виставки також нададуть учасникам з України ряд пільгових умов. А Decanter World Wine Awards анулює заявки від виноробень країни-агресора.

Нагадуємо, що 7-9 червня на London Wine Fair будуть представлені проєкти та вина членів комьюніті WTA, каталог зі сторіз номінантів і докладним описом про кожного з них, і, звичайно, озвучені імена переможців.

Фото: facebook.com/londonwinefair

X
Украина