Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

London Wine Fair

London Wine Fair – нові дати

27.01.2022, Новини

Виставковий партнер міжнародної премії нового формату Wine Travel Awards – London Wine Fair оголосив нові дати проведення заходу: виставка відбудеться 7-9 червня 2022 року. Зміна сталася в результаті рішення ProWein перенести свої дати, що співпало із традиційними термінами проведення лондонської виставки.


За словами організаторів, консультації з експонентами та прихильниками заходу вплинули на прийняття такого рішення. Багато експонентів було запрошено на обидва заходи, при цьому кілька британських агентів та імпортерів були стурбовані тим, що, поки вони будуть у Лондоні, їх виробники будуть «розриватися» між Лондоном та Дюссельдорфом.

London Wine Fair

Ханна Тові (Hannah Tovey), директор з організації London Wine Fair, сказала: «Наша мета – створити найкращий результат для винної індустрії. Примусовий вибір між двома подіями виявився вкрай неприємним, і очевидно, що знаходитись у двох місцях одночасно просто неможливо. Коли ми запропонували перенести виставку на червень, відповіддю наших експонентів було тверде «так». Наша адаптованість під час пандемії дозволила нам створити неперевершений цифровий захід для галузі, де можна було дискутувати та продавати в той час, коли діяли обмеження стосовно Covid-19. Ще раз поступаючи гнучко та на користь нашої галузі, ми створюємо більше можливостей для торгівлі у такий критичний для багатьох час відновлення».

Тові підкреслює, що виставка відбудеться відразу після святкування Платинового ювілею Єлизавети II: у червні 2022 року у Сполученому Королівстві Великобританії та Північної Ірландії відзначатиметься 70-річчя сходження королеви на престол.

«Погляди всього світу будуть прикуті до Лондона на початку червня, коли відбудуться святкування, які не бачили з часів Олімпійських ігор 2012 року. Ми запрошуємо відвідувачів та експонентів повною мірою насолодитися Лондоном – одним із найбільших міст світу – у всій його красі. Найближчими тижнями ми представимо кампанію, присвячену нашому власному святкуванню – нашому 40-річчю і тій ролі, яку London Wine Fair відіграв у формуванні винної індустрії Великобританії та світу протягом багатьох років», – акцентує Ханна Тові.

Нагадаємо, London Wine Fair є виставковим партнером міжнародної премії нового формату Wine Travel Awards. Наразі команди Комунікативної медіагрупи Drinks+ та Wine Travel Awards готують програму у рамках події, про яку першими дізнаються номінанти WTA.

X
Украина