Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Горілка від Джейсона Момоа

Актор телесеріалу «Ігри престолів» випустив екологічно чисту горілку

23.01.2023, Новини

Горілка від Джейсона Момоа буде представлена на WSWA Access Live у Флориді.


Джейсона Момоа (Jason Momoa), зірка знаменитого американського телесеріалу, випустив Meili Vodka – екологічно чисту горілку, яка буде презентована на виставці Wine & Spirits Wholesalers of America (WSWA) Access Live у Флориді 2-5 квітня 2023 року. Представляючи продукт, Момоа особисто виступить із доповіддю перед численною аудиторією заходу.

Горілка від Джейсона Момоа

«Для мене неймовірна честь звернутися до моїх нових друзів та колег в індустрії вина та спиртних напоїв як доповідач на WSWA Access Live, – сказав Джейсона Момоа про майбутню участь у виставці. – Я пишаюся виходом на ринок Meili Vodka – нашого нового екологічного бренду крафтових спиртних напоїв. Три дні заходу будуть присвячені відкриттям та цікавим історіям».

Для запуску горілки Джейсон Момоа поєднався зі своїм приятелем і засновником Junk Food Clothing – Блейном Халворсоном (Blaine Halvorson). Дует розпочав створення бренду сім років тому. Пляшка Meili Vodka виготовлена з 100% переробленої склотари. Воду для виробництва брали із гірських джерел штату Монтана.

«Ми за сталий розвиток і прагнемо підвищувати обізнаність про розумні та відповідальні методи роботи, – каже Халворсон. – Ми плануємо встановити стандарт того, що можливо в індустрії вина та спиртних напоїв та хочемо власним прикладом надихати інших».

WSWA Access Live є найбільшим заходом у США, що поєднує всі рівні алкогольної індустрії.

Джерело: thespiritsbusiness.com, theluxonomist.es
Фото: starmag.com, thespiritsbusiness.com

X
Украина