Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac

Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac

24.05.2022, Винні дороги

Tel.: +33 (0)1 42 65 24 85
Email: bistrotdusommelier@orange.fr
Web: www.bistrotdusommelier.eu/bds/
Address: 97 Bd Haussmann, 75008 Paris, France


Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac – винний ресторан, місце гармонії вин і страв. Майже щоп’ятниці тут проходить Winemaker Friday зі спеціальним меню, де кожна страва поєднується з обраним кюве від винороба.

Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac був номінантом Wine Travel Awards 2021-2022 у номінації Unique Program.

Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac

З перших днів відкриття ресторан завоював прихильність публіки. Філіп Фор-Брак вітає своїх клієнтів у теплій атмосфері, дбайливо консультує їх та забезпечує поповнення льоху.

Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac

Філіп кинув виклик самому собі бути одним із перших сомельє, які запустили власний ресторан, присвячений вину, з тисячами вин з усіх французьких та міжнародних виноградників у меню. У 1987 році Надін Падовані Фор-Брак (Nadine Padovani Faure-Brac) приєдналась до Філіпа.

Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac

Незважаючи на те, що Філіп має багато інших занять – він експерт, суддя, консультант і медіа-ведучий, Le Bistrot du Sommelier – це місце, до якого належить його серце. Це виставковий зал, який демонструє його бачення винної культури, сервісу та гостинності. Вони роблять це точкою тяжіння для багатьох виноробів, сомельє, де вони перебувають у клубі однодумців, де можуть вільно ділитися своєю пристрастю. Це дійсно місце обміну ідеями та думками. Місце, де можна зібратися разом, відчути себе єдиним цілим, познайомитись з новими людьми.

Bistrot du Sommelier Philippe Faure-Brac

Філіп Фор-Брак відкрив Bistrot du Sommelier у Парижі майже сорок років тому, після того, як у 1984 виграв конкурс на звання найкращого молодого сомельє Франції.

Drinks+ рекомендує
X
Украина