Ферма Egge Gård розташована у центрі сільськогосподарської долини Лієр.
Винороби господарства почали саджати виноград у 2010 році. У перший рік це було близько 2 500 лоз, сьогодні Egge Gård налічує понад 21 000 лоз. До того ферма була відома виробництвом яблук і алкогольних яблучних сидрів, виготовлених класичним методом шампанізації.
На сьогодні Egge Gård є єдиною норвезькою виноробнею, чиї виноградні вина, в умовах державної монополії, офіційно представлені на ринку країни. Ігристе Egge ONE було випущено в 2014 році. Також виноробня виробляє унікальний напій – ISEPLE –Ice-Cider, філософія якого заснована на Ice-Wine.
Норвезький клімат з тривалою зимою означає, що тут можна вирощувати лише спеціальні сорти винограду, адаптовані до холоду, отже в Egge Gård вирощують Solaris, Rondo, Blaufrankish, Riesling та Sauvignon Gris. Ґрунти в долині Лієр, де розташована Egge, є унікальними в Норвегії. Це переважно моренний ґрунт (ґрунт льодовикового походження). Кілька видів каменю в поєднанні з глиною та піском ідеально підходять для вирощування фруктів, ягід та овочів. Вся долина Лієр є найпродуктивнішою на півдні Норвегії. Щодо аромату і смаку вин Egge Gård – вони дуже насичені, яскраво фруктові.
Egge Gård приймає туристів. Зараз компанія приймає групи від 10 до 50 осіб, гостям показують виноградник, яблучні сади, виробничу зону, дистилерію, цех по виробництву сидру та бочарню; пропонують дегустацію з кількох продуктів; перед від’їздом гості можуть відвідати фермерський магазин.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Tel.: +47 32 85 12 31 Email: egge@egge.as Web: https://egge.as/ Address: Baneveien 16. 3405 Lier, Lier, Norway Ферма Egge Gård розташована у центрі сільськогосподарської долини Лієр. Винороби господарства почали саджати виноград у 2010 році. У перший рік це було близько 2 500 лоз, сьогодні Egge Gård налічує понад 21 000 лоз. До того ферма була […]
Tel.: +47 40 55 37 74 Web: www.norskvin.com Address: Norsk Vin, Gustav Wriedts gate 5, 3023 Drammen, Norway
Norsk Vin був створена Даніло Костаманья (Danilo Costamagna) у 2017 році з метою запропонувати на норвезькому ринку якісне вино місцевого виробництва. У 2018 році виноробня отримала державну ліцензію на виготовлення, виробництво, продаж та імпорт вина.
Даніло родом із виноробного району П’ємонт, він є членом правління Асоціації норвезьких виробників винограду.
Norsk Vin виробляє білі, червоні, рожеві та ігристі вина. Червоне вино Norsk Vin Adagio отримало бронзову медаль на Norwegian Wine Show у 2018 році.
Фото: norskvin.com
Tel.: +47 40 55 37 74 Web: www.norskvin.com Address: Norsk Vin, Gustav Wriedts gate 5, 3023 Drammen, Norway Norsk Vin був створена Даніло Костаманья (Danilo Costamagna) у 2017 році з метою запропонувати на норвезькому ринку якісне вино місцевого виробництва. У 2018 році виноробня отримала державну ліцензію на виготовлення, виробництво, продаж та імпорт вина. Даніло родом […]
Tel.: +38 050 317 9452 Email: vine.shtufko@gmail.com Address: с. Ключарки, Мукачівський район, Закарпатська область, Україна
Сімейна виноробня «Штифко» створена у 2018 році та знаходиться неподалік Мукачева, у селі Ключарки. Власник виноробні – Олександр-Василь Гарновдій, фізик та фінансист за освітою та виконроб за покликанням душі. Пан Олександр Гарновдій є керівником «Асоціації виноградарів, виноробів та дистиляторів Закарпаття». Вина «Штифко» добре знають не тільки на Закарпатті, а й в інших регіонах України.
Штифко називали на Закарпатті предків пана Гарновдія, котрі на своїй землі посадили першу лозу. І хоч у подальшому члени родини носили різні прізвища, Штифко – ім’я пращурів стало синонімом авторитету. Саме тому винороб Гарновдій й обрав для своєї винарні таку назву – «Винна Мануфактура Штифко».
Площа власного винограднику 1 га (в планах до 8 га), обсяг виробництва 20 тонн.
На конкурсі «Червене вино-2021» «Мануфактура Штифко» отримала золото за своє біле сухе «Фурмінт». У тому ж 2021 році на конкурсі Спілки угорських виноробів Закарпаття у м. Берегово пан Гарновдій отримав срібло за «Шардоне» та бронзу за «Мускат Оттонель».
Пан Олександр експериментує з новими сортами винограду, відроджує місцеві сорти та працює над географічним зазначенням вин.
Фото: kiszo.news, varosh.com.ua
Tel.: +38 050 317 9452 Email: vine.shtufko@gmail.com Address: с. Ключарки, Мукачівський район, Закарпатська область, Україна Сімейна виноробня «Штифко» створена у 2018 році та знаходиться неподалік Мукачева, у селі Ключарки. Власник виноробні – Олександр-Василь Гарновдій, фізик та фінансист за освітою та виконроб за покликанням душі. Пан Олександр Гарновдій є керівником «Асоціації виноградарів, виноробів та дистиляторів Закарпаття». […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до «Винна мануфактура Штифко»
Tel.: +40 256 330 100 Email: office@recaswine.ro Web: https://cramelerecas.ro Address: Complex de vinificație CP1 307340 Recaș, jud. Timiș, Romania
Перші згадки про вина Рекаша датуються 1447 роком, зараз цей унікальний документ знаходиться в Banat Museum. Він свідчить про те, що Михайло де Чорна (Mihail de Ciorna), купив виноградники на цих землях у дворян Іоанна та Катерини Мадьяр (Ioan/Ecaterina Magyar) за 32 флорини (угорська золота монета, яка ходила на той час).
Йшли століття і виноградники в Рекаші належали то угорцям, то австрійцям, то хорватам, які розуміли їхню цінність, піклуючись про них з умінням та вдячністю.
1991 рік став однією з найважливіших віх, що поєднують минуле зі сьогоденням: цього року народилася компанія Cramele Recaş, місія якої полягала і полягає в тому, щоб зберігати спадщину традицій та культуру стародавніх ремісників цих земель і водночас привнести інноваційні підходи та сучасні технології у виробництво.
Наразі Cramele Recaş – румунсько-британське виноробне господарство преміум-класу, що обробляє близько 1200 га виноградників (22 сорти) у Рекаші, займає перше місце в топі румунських виробників вина за оборотом, а також є найбільшим експортером пляшкового вина з Румунії. Загальна виробнича та складська потужність комплексу складає близько 32 000 000 літрів.
Виноробну команду Cramele Recaş очолюють австралієць Хартлі Смітерс (Hartley Smithers) та Нора Іріате (Nora Iriate) з Іспанії. У 2020 році Хартлі та Нора увійшли до числа 100 найкращих виноробів світу за версією британського видання The Drinks Business.
З 2019 року Cramele Recaş запровадила принципи сталого розвитку, цього ж року вина компанії були сертифіковані як веганські за результатами аудиту, проведеного представниками міжнародного авторитетного бюро Bureau Veritas.
Щорічно виноробню відвідують 15 000 місцевих та зарубіжних туристів.
Tel.: +40 256 330 100 Email: office@recaswine.ro Web: https://cramelerecas.ro Address: Complex de vinificație CP1 307340 Recaș, jud. Timiș, Romania Перші згадки про вина Рекаша датуються 1447 роком, зараз цей унікальний документ знаходиться в Banat Museum. Він свідчить про те, що Михайло де Чорна (Mihail de Ciorna), купив виноградники на цих землях у дворян Іоанна та Катерини […]
А. & G. PAPAIOANNOU – виноробня №1 у Греції за площею виноградників. Господарство розташоване в одному з найбільших регіонів країни – Немея.
Виноробня оснащена невеликою лінією розливу, має великий льох для витримки в бочках та новим дегустаційним залом. Усі виноградники сертифіковані як органічні, загалом 57 га.
Винороби PAPAIOANNOU створюють широкий асортимент вин середньої цінової категорії, високої якості. Виноробня бере участь у престижних світових виставках і має низку золотих та срібних медалей найпрестижніших міжнародних конкурсів.
Tel.: +30 27460 23694 Email: info@papaioannouwines.gr Web: www.papaioannouwines.gr Address: Ancient Nemea, Corinthia 20500, Greece А. & G. PAPAIOANNOU – виноробня №1 у Греції за площею виноградників. Господарство розташоване в одному з найбільших регіонів країни – Немея. Виноробня оснащена невеликою лінією розливу, має великий льох для витримки в бочках та новим дегустаційним залом. Усі виноградники сертифіковані […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Α. & G. PAPAIOANNOU
Виноробня Weinhof Zieger розташована на пологих пагорбах у південному Бургенланді (Австрія), серед мальовничих виноградників із крутим схилом. Свою діяльність компанія розпочала у 2000 році. Weinhof Zieger – найпівденніша виноробня у Бургенланді. Виробляє соковиті білі вина, з ароматами фруктів, типовий південний бургенландський Uhudler, міцні білі вина та складні, делікатно пряні червоні вина.
Багаті залізом гравійно-глинисті ґрунти, піщані вулканічні вивітрені ґрунти та багаті гумусом важкі глинисті ґрунти надають винам Weinhof Zieger характерну, фруктову та мінеральну нотку. Сильні перепади температури вдень і вночі під час фази дозрівання підсилюють кислотність і потенціал плодів.
У серпні 2023 року, за 100 метрів від винної ферми, було відкрито «будинок для відпочинку», як його називають у родині Зігер.
Кожна з трьох просторих квартир у домі вражає власною терасою та фантастичним видом на горбистий ландшафт і навколишні виноградники. Бронювати відпочинок необхідно заздалегідь.
«Далеко від суєти повсякденного життя ви знайдете тут спокій і відпочинок для тіла та розуму, – кажуть господарі виноробні. – І, звичайно, відкриєте для себе різноманітний асортимент якісних вин, включаючи типове південне бургенландське Uhudler».
Вина Weinhof Zieger доступні для покупки онлайн.
Фото: facebook.com/weinhofzieger
Tel.:+43 664 780 35 38 Email: wein@weinziegartig.at Web: www.weinziegartig.at Address: Altenhof 14, 8385 Neuhaus am Klausenbach, Austria. Виноробня Weinhof Zieger розташована на пологих пагорбах у південному Бургенланді (Австрія), серед мальовничих виноградників із крутим схилом. Свою діяльність компанія розпочала у 2000 році. Weinhof Zieger – найпівденніша виноробня у Бургенланді. Виробляє соковиті білі вина, з ароматами фруктів, […]
Tel.: +56 (2) 2477 5300 Email: contacto@sanpedro.cl Web: https://sanpedro.cl/en/ Address: Avenida Vitacura #2670, 16th Floor, Las Condes. Región Metropolitana Chile.
Заснована в 1865 році, компанія Viña San Pedro, сьогодні є одним із найбільших та найстаріших експортерів чилійського вина та однією з найважливіших виноробних компаній країни. Більш ніж у 80 країн світу закуповують продукцію Viña San Pedro. Компанія володіє 1200 га виноградників.
Viña San Pedro була заснована у долині Куріко братами Корреа (Correa). Брати були піонерами в імпорті різних сортів зі Старого континенту до долини.
Molina Winery – місце з історією та будинок Viña San Pedro. Вже понад 150 років виноробня виробляє вина високої якості, відомі сьогодні у всьому світі.
У 2002 році в долині Анд, біля підніжжя Андського хребта було засновано ще одну виноробню – Cachapoal, що спеціалізується на марочних винах. Виробляють п’ять вин з Altair, Cabo de Hornos, Sideral, Kankana del Elqui та Tierras Moradas. Посаджені на висоті 500 метрів над рівнем моря лози піддаються значним перепадам температур вдень і вночі, що дозволяє плодам дозрівати повільно, в результаті чого виноград має помірну кислотність і таніни, високі смакові та ароматичні характеристики.
На виноробні працює чотири винороби: Вівіана Магнере (Viviana Magnere), Маурісіо Гонсалес (Mauricio Gonzalez), Габріель Мустакіс (Gabriel Mustakis), Андреа Кальдерон Васкес (Andrea Calderon Vasquez).
Виноробня організовує обіди з національними чилійськими стравами та найкращими винами Viña San Pedro. Мінімальна група – дві особи, максимальна – тридцять. «Ви можете замовити дегустацію вин з панорамним видом на виноградники, здійснити екскурсії сучасним винним льохом і сільською місцевістю і, нарешті, насолодитися вишуканим чилійським барбекю у винограднику», – кажуть у Viña San Pedro.
Фото: instagram.com/vsptwinegroup
Tel.: +56 (2) 2477 5300 Email: contacto@sanpedro.cl Web: https://sanpedro.cl/en/ Address: Avenida Vitacura #2670, 16th Floor, Las Condes. Región Metropolitana Chile. Заснована в 1865 році, компанія Viña San Pedro, сьогодні є одним із найбільших та найстаріших експортерів чилійського вина та однією з найважливіших виноробних компаній країни. Більш ніж у 80 країн світу закуповують продукцію Viña San Pedro. Компанія […]
Tel.: +33556953994 Email: contact@chateaudillon.com Web: https://chateaudillon.com/ Address: Rue Arlot de Saint-Saud, 33290 Blanquefort, France
Це більше, ніж виноробний маєток, це база для навчання студентів та стажерів Agricultural College De Blanquefort.
Château Dillon було збудовано на початку XVII століття і називалося Château Terrefort, за назвою колишнього маєтку, яке стояло на цьому місці. Найпершим відомим власником шато вважається Анрі де Лоссад (Henri de Laussade), чия вдова в 1596 купила у орача лози. Історія розповідає, що, ймовірно, це були лози білих сортів винограду, найбільш поширених на той час у регіоні Медок. Різні власники змінювали одне одного до 1754 року. У 1754 маєток придбав Роберт Діллон (Robert Dillon), який приїхав з Бордо і вирішив оселитися в цих місцях.
У 1829 новим власником став Франсуа Сеньйоре (François Seignouret). Він також був родом з Бордо, але поїхав до Північної Америки і заробив статки в Луїзіані, конструюючи меблі для великих будинків. Прагнучи підтримувати зв’язок з країною, звідки він родом, Франсуа часто повертався до Бордо і робив численні операції з нерухомістю, які привели його в цей маєток. У 1830 році він заснував фірму з експорту вина і перетворив свої столярні майстерні у Новому Орлеані на винні льохи. Так Франсуа Сеньйоре створив бренд Château Dillon.
Франсуа Сеньйоре застосовував на своєму винограднику нові методи вирощування, впроваджені в практику в середині XIX століття: посадку рядами, що дозволяє орати волами, нові методи обрізки та ін. Після смерті Франсуа його вдова взяла управління господарством площею 7 га на себе. До 1890 маєток налічував 125 га, 52 з яких були відведені під виноградник. Далі маєтком володіли нащадки Франсуа Сеньйоре. З 1923 року частина землі була здана в оренду Школі сільського господарства, виноградарства та садівництва Бланкефора. Навчальний заклад із сільського господарства та виноробства було створено за бажанням багатого власника міста Едуарда-Марі Авриля (Édouard-Marie Avril).
У 1932 році Château Dillon було класифіковано як Cru Bourgeois, з 2020 року маєток класифікується як Cru Bourgeois Supérieur терміном на 5 років для вин 2017–2022 років.
В Château Dillon знаходиться бондарна школа (l’École de Tonnellerie de Bordeaux Gironde) та майстерня, в якій навчаються бондарі з усієї Франції.
У Château Dillon виробляються білі, рожеві та червоні вина.
Tel.: +33556953994 Email: contact@chateaudillon.com Web: https://chateaudillon.com/ Address: Rue Arlot de Saint-Saud, 33290 Blanquefort, France Це більше, ніж виноробний маєток, це база для навчання студентів та стажерів Agricultural College De Blanquefort. Château Dillon було збудовано на початку XVII століття і називалося Château Terrefort, за назвою колишнього маєтку, яке стояло на цьому місці. Найпершим відомим власником шато […]
Armenia Wine Company було засновано сім’ями Варданян і Мкртчян як прояв любові до своєї батьківщини, природи та культури. Все почалося в 2006 році з виноградників, висаджених в регіоні Армавір на південному заході Вірменії, а потім перетворилося на великий виноробний проект.
Сама виноробня була заснована в 2008 році в районі Арагацотн, одному з виноградарських регіонів Вірменії – між Єреваном і горою Арагац, найвищою вершиною Вірменії.
Сьогодні Armenia Wine являє собою зразкову виноробню, де столітнє вірменське виноробство переживає час свого відродження. Портфоліо компанії представлено винами, що дозволяють відкрити для себе Вірменію з її місцевим виноградом і різноманіттям теруару.
На одному з найпрестижніших конкурсів світу – MUNDUS VINI Summer Tasting 2023 Armenia Wine здобула 9 вищих нагород.
На сьогоднішній день виробнича потужність Armenia Wine складає до 14 млн пляшок на рік. Armenia Wine експортує вина більш ніж в 50 країн.
Наразі спільнота Wine Travel Awards рада вітати нового члена: найбільша виноробна компанія Вірменії – Armenia Wine Winery and Vineyards стала номінантом WTA 2023-2024 рр. в категорії «Бренд – візитна картка країни».
Tel.: +374 60 467707; +374 44 80 22 22 Email: info@armeniawine.am; tour@armeniawine.am Web: https://armeniawine.am/ Address: Aragatsotn Region, Armenia Sasunik Village Armenia Wine Company було засновано сім’ями Варданян і Мкртчян як прояв любові до своєї батьківщини, природи та культури. Все почалося в 2006 році з виноградників, висаджених в регіоні Армавір на південному заході Вірменії, а потім […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Armenia Wine Company
«Не пам’ятаю точно, коли у мене виникло непереборне бажання поїхати на грецький острів Санторіні, але, здається, це було дуже давно. Моя неймовірна тяга до Санторіні була заснована не на чомусь візуальному, а, скоріше, на тому чарівному сиренному поклику, що лунав до моєї свідомості та підсвідомості, на чомусь, пов’язаному з Таємницею». Це цитата з оповідання сербської письменниці Ясміни Михайлович «Сніданок у Цитураса». І, як на мене, вона ідеально характеризує містичну, заворожуючу чарівність острова.
Санторіні — одне з найвідоміших туристичних місць у світі. Щороку 15 550 жителів Санторіні приймають у середньому 5 мільйонів туристів. «Туризм — наш друг і наш ворог водночас», — каже Маттайос Аргірос (Matthaios Argyros), власник виноробні Estate Argyros, що представляє четверте покоління виноградарів і виноробів Санторіні.
Місцеві вина є одним зі справжніх скарбів острова. Саме їх нещодавно презентувала Каро Маурер (Caro Maurer), відома німецька Master Of Wine, у серії майстер-класів та коментованих дегустацій Time, Soil, People of Santorini («Час, ґрунти, люди Санторіні), ініційованих Volcanic Agriculture of Europe та організованих німецькою агенцією Organize Communications.
Ось кілька цікавих фактів про острів та його вина.
Санторіні, вулканічний острів в Егейському морі, належить до архіпелагу Кіклади і фактично розташований на ребрі величезного кратера.
Кальдера, басейн, який утворився під час одного з ранніх вивержень, має довжину близько 11 км, ширину 7 км і площину 83 квадратних кілометри.
У цьому районі є два населених острови — Санторіні (колишня назва Тіра) і Тірасія, а також — крихітний безлюдний острів Аспроніссі. Посередині басейну є два невеликих безлюдних острова — Камені.
Цей острів є одним із найбільш сюрреалістичних винних регіонів у світі. Крім активного вулкана, перші виверження якого відбулися приблизно 650 000 років тому, він має надзвичайно молоді та неродючі ґрунти, з майже нульовим вмістом калію та менш ніж 8% вмістом глини (ця остання характеристика забезпечує виноградникам Санторіні імунітет до філоксери). Сіро-коричнево-бежеві шаруваті стіни кратера піднімаються на 300 метрів майже вертикально над водою. Ґрунт складається з вулканічного попелу (цей шар досягає товщини до 60 м), пемзи та базальту (так званої «аспи»). Характеристики ґрунту пояснюють низьку врожайність виноградників Санторіні, тоді як відсутність філоксери дозволяє власнокореневим лозам жити й плодоносити надзвичайно довго, іноді сотні років.
Клімат острова надзвичайно вітряний і сухий, опадів випадає 313 мм на рік (хоча були вже й вінтажі, що отримали лише 100 мм на рік). Середня літня температура становить 29 C, а максимальна температура перевищує 30 C. Без туману, що піднімається із кальдери щоранку, дуже мало рослинності могло б вижити на Санторіні.
Виноробство Санторіні швидко розвивається. Зараз на острові працює 20 виноробень (30 років тому їх було лише шість).
Виноградні лози Санторіні, мабуть, найстаріші у світі. Деякі з них мають вік до 500 років. Загалом площа виноградників становить близько 1200 га. Острови Санторіні, Тіра і Тірассія утворюють зону PDO Санторіні. Виноградники розкинулися по всьому архіпелагу. Через своєрідний ландшафт обробляють виноградники та збирають врожай тут виключно вручну.
Ассіртіко — місцевий білий сорт №1 на Санторіні та один із найвідоміших грецьких сортів із 300 автохтонних сортів країни. Він займає близько 85% оброблюваної площі острова (приблизно 1100 га): близько 40% усіх грецьких плантацій Ассіртіко ростуть на Санторіні. Вина з сорту Ассіртіко демонструють відмінну структуру і дуже специфічні сортові органолептичні характеристики.
Типові аромати для цього сорту — білі квіти, лимон, лайм, маракуйя, кремінь. У смаку, крім стиглого цитрусу, яскраво відчутні ноти солі, мокрого каменю, мушлі устриці та зелених трав. Вина, виготовлені з цього сорту, мають тенденцію до поєднання високого вмісту алкоголю (до 15,5% об.) і високої кислотності.
Стилі вина з сорту Ассіртіко відрізняються за своєю класифікацією.
PDO Santorini включає:
сухі білі невитримані вина;
вина Ніктері (від грецького nycta — «ніч», традиційний метод обробки: збір вдень, обробка вночі; ці вина зазвичай витримуються в дубі не менше 3 місяців);
Вінсанто.
Інші білі та червоні відносяться до PGI Cyclades.
Отже, кілька слів про коментовану дегустацію від Каро Маурер. Усі 13 зразків були білими винами, переважно сорту Ассіртіко, іноді в купажах з іншими автохтонами Санторіні (Атірі, Айдані).
Дегустація складалася з 4 рейсів:
свіжі невитримані вина;
вина з окремих виноградників (single vineyard);
вина Ніктері;
вина Vinsanto.
Кілька нотаток про моїх фаворитів з кожного флайту:
Смак: середнє тіло, висока, але дуже добре збалансована кислотність.
Посмак: приємний, довготривалий, мінеральний.
Nycteri by Gaia 2020 (Gaia Wines) — сухе біле, 100% Ассіртіко, ферментація в новому французькому дубі, витримка частково в дубі з Невера (Франція), частково у французькій акації.
Estate Argyros Vinsanto Late Release 2002 (Estate Argyros Winery) — натуральне солодке біле вино, чудовий купаж винограду Ассіртіко (80%), Атірі та Айдані, вирощеного на висоті 500 м над рівнем моря. Це вино демонструє чудовий колір темної карамелі з медом.
Смак: багатий, складний, чудовий баланс кислотності та солодкості. Вміст алкоголю 13,5% — зовсім непомітний.
Посмак: елегантне та довге, з легкою мінеральністю.
Жодна подорож до виноробного регіону не буде достатньою, якщо не познайомитися з його винною культурою. Плануючи поїздку на Санторіні, обов’язково варто включити в програму відвідування найкращі виноробні острова і дегустації чудових вин. Для тих, хто хоче дізнатись більше про винну культуру острова, є також Музей вина Куцогіаннопулоса (Koutsogiannopoulos Wine Museum), де можна дізнатись все про виноробство одного з найунікальніших куточків світу. Музей розташований у стародавньому лабіринті природних печер на глибині 8 метрів і має довжину 300 метрів. Насолоджуйтесь зануренням у давню історію та вишуканими смаками вин Санторіні!
Фото: Organize Communications, Estate Argyros Winery, Santo Wines, Gaia Wines, Volcanic Agriculture of Europe, Вікторія Макарова.
«Не пам’ятаю точно, коли у мене виникло непереборне бажання поїхати на грецький острів Санторіні, але, здається, це було дуже давно. Моя неймовірна тяга до Санторіні була заснована не на чомусь візуальному, а, скоріше, на тому чарівному сиренному поклику, що лунав до моєї свідомості та підсвідомості, на чомусь, пов’язаному з Таємницею». Це цитата з оповідання сербської […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до «Час, Ґрунти, Люди Санторіні»: знайомство з винами містичного острова
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Digital magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020:
100 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
Print magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020: • 230 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
ПОДПИСКА на электронную версию журнала DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – это специализированное издание со стильным дизайном и уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год (5 в премиальном формате и 5 в деловом – на русском и английском языках).
Стоимость годовой подписки журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн,
EUR – 70 евро
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, 8-067-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net
DIGITAL ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки диджитал-версии журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03
E-mail: gabrelka@ukr.net
ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки на один экземпляр журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
1500 грн – при отправке по Украине
230 евро – при отправке за рубеж
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net