Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bodegas González Byass

Bodegas González Byass – «Найкраща компанія-амбасадор півдня Іспанії»

26.06.2023,

Асоціація підприємців півдня Іспанії (CESUR) четвертий рік поспіль проводить Southern Spain Business Awards (Premios Empresariales del Sur de España), з метою оцінити роботу компаній та окремих підприємців півдня країни. Цього року номінант WTA 2022-2023 – компанія Bodegas González Byass, стала найкращим амбасадором півдня Іспанії. Вітаємо переможця!


Southern Spain Business Awards, організована CESUR, спрямована на оцінку роботу компаній та підприємців з півдня Іспанії. Основними критеріями відбору є ведення продуктивної роботи в країні та за її межами, уміння просувати привабливість регіону, демонструючи професіоналізм, інновації, технології. За час свого існування, Southern Spain Business Awards відзначила престижними нагородами бездоганну роботу та відданість справі організації та окремих андалузьких та екстремадурських бізнесменів.

Цього року номінант Wine Travel Awards 2022-2023 у категорії Enogastronomic Events/Event of the Year та переможець публічного голосування – компанія Bodegas González Byass, стала найкращим амбасадором півдня Іспанії.

Bodegas González Byass

Керуючись принципами сталого розвитку, компанія González Byass реалізувала свій план «5+5 із турботою про планету» (5+5 Cuidando el Planeta) і нещодавно відзначилася двома важливими віхами. По-перше, це відкриття нової виноробні Beronia для резервних та терруарних вин у регіоні Ріоха, який став найекологічнішим у світі після отримання сертифікатів LEED V4 BD+C:NC та LEED Gold.

Bodegas González Byass

Друге – ініціатива Ángel de Viñas, створена у співпраці з Політехнічним університетом Мадрида, з метою відновлення та збереження старих виноградників Іспанії. Нині Angel de Viñas працює над збереженням унікальних ділянок D.O. Rueda, D.O. Penedés, D.O. Arribes del Duero,  D.O. Monterrei.

Bodegas González Byass

Журі, що складається з відомих діячів ділового світу, установ та національних комунікаційних груп, відзначило самовідданість та зусилля González Byass, яка представила Андалусію як інноваційний, технологічний та привабливий регіон. Нагороду отримав Маурісіо Гонсалес-Гордон Лопес де Каррісоса (Mauricio González-Gordon López de Carrizosa), президент Bodegas González Byass, представник п’ятого покоління цього сімейного бізнесу.

Bodegas González Byass

Також нагороди Southern Spain Business Awards отримали відомий актор і бізнесмен Антоніо Бандерас (Antonio Banderas), компанія Atlantic Copper, Гонсало Гільєн (Gonzalo Guillén) –  генеральний директор Acesur.

Протягом майже двох століть роботи компанія González Byass стала однією з найбільших сімейних виноробень на іспанській сцені з більш ніж 1844 га виноградників та загальним обсягом виробництва 49 мільйонів пляшок на рік. В даний час компанія володіє 14 виноробнями в Іспанії, Чилі та Мексиці, трьома дистелеріями, має дочірні підприємства у Великій Британії, Бразилії, Німеччині, Китаї, Таїланді та Польщі.

Bodegas González Byass

Bodegas Gonzalez Byass приймає чверть мільйона туристів на рік, відвідуючи володіння компанії туристи можуть отримати незрівнянний досвід винного туризму та продегуструвати найкращі у світі хереса, наповнені інтенсивними ароматами і нотами груш та мигдалю, меду та спецій, ірису та родзинок, горіхів та лакриці, а ще гарячий та пряний бренді, з відтінками деревини, спецій, карамелі, шкіри та зацукрованих фруктів. Влітку 2020 року компанія відкрила готель Bodega Tio Pepe, на території якого працюють три ресторани та кілька барів.

Джерело: gonzalezbyass.com, vinetur.com, tribunadeandalucia.es
Фото: vinetur.com, porsolea.com, beronia.com

X
Украина