Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

London Wine Fair 2022

Церемонія нагородження Wine Travel Awards відбудеться на London Wine Fair 2022

09.05.2022,

Лондонська міжнародна виставка вина, виноробства та технологій стала офіційним партнером Wine Travel Awards (WTA), міжнародної премії інноваційного формату в галузі винного туризму.


40-а ювілейна Лондонська винна виставка, що пройде під час святкування платинового ювілею королеви, пройде з 7 по 9 червня 2022 року в Olympia London. До цих грандіозних святкувань буде прикута увага всього світу, адже остання подія такого масштабу, яку приймав Лондон, була Олімпіада 2012 року. Це справді відкриває чудові можливості як для виставки, так і для винної індустрії загалом.

Крім того, London Wine Fair 2022 повертається в прямий ефір! На шоу будуть представлені чудові дегустації, цікаві галузеві сесії, зустрічі з виноробами та імпортерами, можливості для спілкування та багато іншого – все, що допоможе великому об’єднанню винної сфери. Ці івенти будуть поєднуватися з онлайн- та цифровими подіями, для проведення яких створено надзвичайно потужну діджітал-платформу.

На підтримку України London Wine Fair 2022 надає можливість українським виноробам безкоштовно представити свою продукцію на спільному стенді: всі організаційні зусилля та витрати бере на себе Комунікаційна медіагрупа Drinks+. «Наші серця з Україною. Ми солідарні з нашим інформаційним партнером Drinks+ та організаторами премії Wine Travel Awards», – заявили представники LWF.

Однією з найяскравіших подій стане Перша Церемонія вручення премії Wine Travel Awards, яка відбудеться 8 червня 2022 року о 12.30-14.30 в «Industry Briefing Room» на London Wine Fair 2022. Під час заходу будуть офіційно оголошені переможці Wine Travel Awards 2021-2022 у наступних номінаціях:

1.The Visiting Card of the Country

2.Ambassador

3.Education in Enotourism

4.Enogastronomic Events

5.Wine & Food Influencer

6.Wine Guide

У рамках заходу команди Drinks+ та Wine Travel Awards організовують дегустацію вин номінантів та партнерів WTA.

Будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою partnership@winetravelawards.com, якщо ви зацікавлені приєднатися до дегустації з вашими винами.

Щоб взяти участь у церемонії нагородження Wine Travel Awards на Лондонській винній виставці, зареєструйтеся на нашій сторінці у Facebook Events або надішліть нам запит на contact@winetravelawards.com, щоб отримати підтвердження.

X
Украина