Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Travel Awards

Церемонія Wine Travel Awards на London Wine Fair 2024: представляємо учасників ТРЕТЬОГО року премії

08.05.2024, Премія

Традиційно Церемонія нагородження переможців WTA супроводжується круговою дегустацією вин наших номінантів. І одночасно стає кругосвітньою подорожжю винними шляхами. І цього року ТРЕТЯ церемонія WTA на London Wine Fair 2024 обіцяє захоплюючий склад учасників, включаючи відомі виноробні, нові бренди та експертів галузі. 


Гостей очікує витончена дегустація і свято переможців WTA з винами від членів спільноти з Італії, Румунії, Нової Зеландії, Грузії, Франції, Молдови… Отже, готуймося до незабутніх вражень на церемонії нагородження Wine Travel Awards із чудовою програмою!

Приєднуйтесь до нас 21 травня Gallery Suit, London Wine Fair, Olympia, Лондон з 10:30 до 12:30.

Якщо ви хочете взяти участь у церемонії WTA у Лондоні цього року, будь ласка, скористайтеся цією формою, щоб зв’язатися з нами, та отримати бейдж на виставку тут.

Або звертайтеся особисто:

Телефон: +38067 4474578 (Telegram, WhatsApp, Viber) Email: winetravelawards@gmail.com 

Церемонія розпочнеться з основної доповіді Роберта Джозефа, поважного члена журі WTA, видатного автора у сфері вина та винного туризму та піонера у виноробній галузі на тему «Винний туризм: переваги та проблеми» Далі, після власне Wine Travel Awards Ceremony, ми стартуємо до захоплюючого досвіду – the Walk Around Tasting. 

Представляємо Учасників:

Цей середньовічний замок, відреставрований лише в минулому році, дарує гостям неймовірні пригоди – мальовничі пейзажі, гастрономічні задоволення в вишуканій атмосфері місцевого ресторану, відпочинок в дизайнерському готелі, катання на конях, прогулянки і, головне, − дегустації нейомвірно різноманітних і висококласних вин! Відоме виноробне підприємство Jidvei (Румунія) щорічно переробляє понад 25 млн кг винограду. З 1999 року Jidvei поєднує сучасну техніку з традиціями, заробивши понад 500 медалей на престижних міжнародних змаганнях. Завдяки чотирьом виноробням із першокласним обладнанням і 6100 акрів виноградників Jidvei виробляє якісні вина, що відображають неймовірний терруар.

WTA Ceremony Walk Around Tasting:

Owner’s Choice − Ana Sauvignon Blanc 2023, Jidvei DOC

Owner’s Choice − Maria Pinot Gris 2022, Jidvei DOC

Grigorescu − Fetească Regală 2023, Jidvei DOC

Traditional Method sparkling wine − Jidvei Extra Brut, Jidvei DOC

Jidvei Pinot Noir 2019 − DOC Târnave − Jidvei

Наш новий учасник Gramofon Wines (Румунія) – розташований у відомому румунському регіоні Деалу Маре, неподалік від Урлаті, в оточенні мальовничих виноградників. Починаючи з 2009 року, виноградники були пересаджені на відстані 2,2 м один від одного, що дозволяє ретельно за ним доглядати. Бренд прагне передати гармонію вина природним шляхом, використовуючи органічні методи та складні техніки для покращення смаку та отримання виняткових результатів. Ці винороби прагнуть поєднати вино з музикою – і гармонія звучить в кожному зразку, ви в тому переконаєтесь!

WTA Ceremony Walk Around Tasting:

VIRTUOZ FETEASCA REGALA – DRY 2021

VIRTUOZ FETEASCA NEAGRA − OFF DRY 2021

GRAMOFON WINE SAUVIGNON BLANC – DRY 2020

GRAMOFON WINE CUVEE – MERLOT/FETEASCA NEAGRA/CABERNET SAUVIGNON – DRY 2022

Shumi Winery (Грузія) – один з кращих виробників грузинських вин. І локація, розташована в славетній Алазанській долині, – то восьме диво світу – приїзжайте і переконайтеся!  Продукція Shumi славиться своєю якістю, вона заслужила понад 600 найвищих нагород на престижних міжнародних конкурсах, у тому числі призи та медалі, яких не отримувала жодна інша компанія в історії Грузії. Шумі визнано КРАЩИМ ПРОДЮСЕРОМ ГРУЗІЇ на одному з найпрестижніших конкурсів у світі – MUNDUS VINI Grand International Award!

WTA Ceremony Walk Around Tasting:

Kakhuri Mtsvane Shumi

Khikhvi Iberiuli

Mukuzani Shumi

Saperavi Iberiuli

Zigu – (легендарний напій, який поєднує в собі смаки виноградного соку, вина, чачі та винного бренді, а аромат збагачений пахощами високогірних трав)

Tenuta Manoylo (Італія) – нова зірка регіону Марке. Ця виноробня, яка тільки-но зробила перші кроки на світовій арені для нас стала “Відкриттям року”. А ось і гучна перемога – дві найвищі нагороди: Grand Gold – 2021 Marche IGT Sangiovese; Silver – 2021 Falerio DOC Pecorino. Крім того, Tenuta Manyolo отримала від Mundus Vini нагороду Best of Show Marche за чудове вино 2021 Marche IGT Sangiovese. Вина Tenuta Manoylo були створені, щоб продемонструвати терруар, який з часів Піцену та Стародавнього Риму був присвячений виробництву вишуканих вин та олії, відомих у всьому Середземномор’ї та Європі. Сьогодні, поєднуючи інноваційні технології з давніми традиціями виноробства, вина Tenuta Manoylo пропонують тим, хто насолоджується неповторним смаком цих місць.

WTA Ceremony Walk Around Tasting:

Passo del Borgo Marche IGT Passerina (зі старовинного і традиційного сорту винограду Марке).

Falerio DOC Pecorino (автохтонний сорт з регіону Марке).

Marche IGT Sangiovese

Shaloshvili Cellar (Грузія) – це не просто виноробня, це оаза релаксу в однойменному готелі, що розташувався серед смарагдових виноградників. З 1998 року Shaloshvili Cellar виготовляє елегантні білі та складні червоні, використовуючи сучасні технології з моменту заснування у 2013 році та виробляє 150 000 пляшок на рік із 16 органічних гектарів.З пристрастю до грузинської культури вони пропонують незабутній туристичний досвід у своєму готелі.

WTA Ceremony Walk Around Tasting:

Kisi Mtsvane White Dry 2021

Rkatsiteli Oak Barrel Aged White Dry 2017

Saperavi Oak Barrel Aged Red Dry 2018

Saperavi QVEVRI 2020

Наступного учасника ми представляємо, злегка, затамувавши подих – як школярі, які говорять про свого гуру))). Адже бренд Le Grand Noir (Франція) походить від старовинних південно-французьких ландшафтів з величезним розмаїттям ґрунтів, висот і мікрокліматів і був створений за ініціативою судді WTA Роберта Джозефа. Зосереджуючись на якості та інноваціях, Le Grand Noir виробляє різноманітний асортимент вин, включаючи червоні, білі та рожеві, кожне з яких відображає унікальний теруар регіону. Виноробня, заснована на початку 21 століття, швидко завоювала визнання за свою відданість виробництву вин виняткового характеру та складності.

WTA Ceremony Walk Around Tasting:

Le Grand Noir Chardonnay

Le Grand Noir GSM Red Blend

І унікальна можливість для допитливих вайнловерів познайомитися ще з одним, на цей раз новим доробком Роберта Джозефа. K’AVSHIRI (Грузія) – бере свій початок у 1988 році, коли винний критик Роберт Джозеф досліджував багату культуру та вина Грузії. У 2018 році він співпрацював з Владимером Кублашвілі з Winery Khareba, створюючи унікальні купажі з використанням місцевого винограду та квеврі. Після багатьох років експериментів вони створили унікальні вина, включно з білим 2022 та лімітованим червоним ассамбляжем, випущеним навесні 2024 року.

WTA Ceremony Walk Around Tasting:

K’AVSHIRI White 2022

K’AVSHIRI Assemblage Red

Вина наступного учасника – наша гордість. Ми з цілком доречним пієтетом представляємо Cloudy Bay з далекої Нової Зеландії – виноробня була заснована в 1985 році Девідом Хоненом і Кевіном Джаддом. Їх перший Совіньйон Блан отримав міжнародне визнання та поставив новозеландське вино на карту світу. Cloudy Bay приєднався до Veuve Clicquot у 1990 році, а у 2003 році став частиною родини LVMH. Сьогодні ця видатна виноробня є не лише винятковою локацією винного туризму, але й під керівництвом відомого топ-менеджера Янг Шена випускає вина, що заслужено входять в вищу лігу фан вайн.

 

І колективним учасником WTA Ceremony Walk Around Tasting є Wine of Moldova, що за підтримки United States Agency for International Development на нашому святі представляє кращі вина своєї країни!

 

Cheers! Ласкаво просимо на церемонію!

 

X
Украина