Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Travel Awards Ceremony 2023–2024

Не пропустіть! Церемонія нагородження Wine Travel Awards 2023-2024 вже зовсім скоро

29.04.2024,

Підготуйтеся до виняткової події. Церемонія нагородження Wine Travel Awards відбудется 21 травня в Olympia London, з 10.30 до 12.30 в Gallery Suit, Olympia, London (Hammersmith Rd, London W14 8UX).


У 2024 році успішно продовжується плідна співпраця Wine Travel Awards & Drinks+ з London Wine Fair. І цього року ми з радістю повідомляємо, що знову запрошуємо гостей до Лондона — на головну подію WTA!

Щиро запрошуємо спонсорів та учасників відвідати цей престижний захід.

Церемонія нагородження Wine Travel Awards стане кульмінацією кампанії 2023-2024 р.р., де оголосять переможців як публічного голосування, так і професійного журі.

На порядку денному:

  • Доповідь на тему «Винний туризм: переваги та проблеми» Роберта Джозефа (Robert Joseph), шановного члена журі WTA, видатного автора у сфері вина та винного туризму та піонера у виноробній промисловості;
  • Офіційні презентації спонсорів і партнерів WTA;
  • Оголошення переможців WTA;
  • Вручення кубків і нагород;
  • Витончена дегустація вин від поважних членів спільноти WTA.

Wine Travel Awards Ceremony 2023–2024

Цього року унікальні подарунки для кожного переможця включають сертифікати на нову книгу Роберта Джозефа «Винне мислення»; переможцю Wine Travel Awards у Ambassador of the Year, за підтримки Gérard Basset Foundation буде вручена Gérard Basset Prize, а також книга мемуарів цієї неймовірної людини. Екземпляр буде підписано дружиною відомого сомельє – пані Ніною Бассе (Nina Basset), яка є членом журі Wine Travel Awards, віце-президентом Академії сомельє Великої Британії, генеральним секретарем ASI та співзасновником і головою Gérard Basset Foundation.

Хочете взяти участь у цьогорічній церемонії WTA у Лондоні? Будь ласка, скористайтеся наданою формою, щоб зв’язатися з нами.

Крім того, ви можете зв’язатися з нами безпосередньо через:

Tel.: +38067 4474578 (Telegram, WhatsApp, Viber)
Email: winetravelawards@gmail.com

X
Украина