Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківЗ 30 вересня по 2 жовтня на Concours Mondial de Bruxelles Sweet and Fortified Competition в Брюсселі провідні експерти з усього світу будуть дегустувати та оцінювати найкращі солодкі та кріплені вина.
Сесія Sweet and Fortified Competition відкрита для всіх видів солодких та кріплених вин, незалежно від вмісту залишкового цукру. На CMB буде представлено токай з Угорщини, італійські торколато, трамінер та марсала, вина Мадейри, портвейн, прошак з Хорватії, рислінг Auslese, винсанто, москатель, сотерн, херес та ін.
Ключові дати
Крім золотих і срібних медалей, організатори Concours Mondial de Bruxelles запроваджують спеціальні категорії-відкриття: best semi-dry, best white and red sweet wine, best white and red fortified wine.
Минулого року від України золоту медаль отримало вино Troyanda Carpat Chateau Chizay.
Нагороду за найкраще натуральне солодке вино дістало Tramp Passione Volontà від Bragagnolo Passiti Wines (П’ємонт); кріплене – Moscatel de Setúbal Superior 2009 від Casa Ermelinda Freitas (Португалія).
Більше інформації та деталі участі за посиланням.