Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Concours Mondial de Bruxelles

Concours Mondial de Bruxelles. Sweet and Fortified Competition

03.07.2024, Новини

З 30 вересня по 2 жовтня на Concours Mondial de Bruxelles Sweet and Fortified Competition в Брюсселі провідні експерти з усього світу будуть дегустувати та оцінювати  найкращі солодкі та кріплені вина.


Сесія Sweet and Fortified Competition відкрита для всіх видів солодких та кріплених вин, незалежно від вмісту залишкового цукру. На CMB буде представлено токай з Угорщини, італійські торколато, трамінер та марсала, вина Мадейри, портвейн, прошак з Хорватії, рислінг Auslese, винсанто, москатель, сотерн, херес та ін.

Ключові дати

  • Кінцевий термін реєстрації 2 вересня 2024
  • Термін надсилання зразків 2 вересня 2024
  • Терміни проведення конкурсу з 30 вересня по 2 жовтня 2024
  • Підсумки 10 жовтня 2024

Крім золотих і срібних медалей, організатори Concours Mondial de Bruxelles запроваджують спеціальні категорії-відкриття: best semi-dry, best white and red sweet wine, best white and red fortified wine.

Минулого року від України золоту медаль отримало вино Troyanda Carpat Chateau Chizay.

Нагороду за найкраще натуральне солодке вино дістало Tramp Passione Volontà від Bragagnolo Passiti Wines (П’ємонт); кріплене – Moscatel de Setúbal Superior 2009 від Casa Ermelinda Freitas (Португалія).

Більше інформації та деталі участі за посиланням.

X
Украина