Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Chateau Chizay

Вина Chateau Chizay здобули дві срібні нагороди на Mundus Vini

13.03.2023, Новини

Дві срібні медалі на найпрестижнішому дегустаційному конкурсі вибороли вина Chateau Chizay, виноробні, що була заснована у 1995 році в урочищі Чизай, що біля міста Берегово на Закарпатті.


Mundus Vini, який нещодавно відбувся у місті Нойштадт, приніс у скарбничку Chizay дві срібні нагороди. Медалі здобули: витримане Merlot 2018 (89 балів зі 100) та витримане Pinot Noir 2018 (89 балів зі 100).

«Нагороди цього конкурсу – найкращий сигнал про якість вина і високий рівень виноробні для всіх у винній справі в світі», – написали винороби на своєї сторінці у соціальної мережі.

Нещодавно вина Chateau Chizay з’явилися в супермаркетах Японії, про що у соцмережах розповів Сергій Корсунський –  Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії.

Chateau Chizay

Вина Chateau Chizay будуть представлені на стенді Wines of Ukraine на ProWein 2023, що відбудеться в Дюссельдорфі 19-21 березня. Також на стенды будуть зразки Beykush Winery (Миколаївщина), Father’s Wine VВ (Тернопільщина), Prince Trubetskoi Winery (Херсонщина), Stakhovsky Wines (Закарпаття), Biologist (Київщина), Виноробня Колоніст (Одещина/Південна Бессарабія), Villa Tinta (Одещина/Південна Бессарабія), My Wine by Eduard Gorodetsky (Одещина), 46 Parallel Wine Group (Одещина).

На ProWein 2023 відбудеться дегустація номінантів WTA від України, участь візьмуть шість зразків українських номінантів: SHABO Family Winery, Beykush Winery, 46 Parallel Wine Group, Stakhovsky Wines, Villa Tinta, Big Wines (українська філія Vinos de La Luz).  

Дегустація відбудеться у вівторок, 21.03.2023 – 16.00/зал 13 (Форум 13.2).

Фото: facebook.com/chizaywine

X
Украина