Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

OurWhisky

Дегустуй з OurWhisky

27.06.2022, Новини

Summer of Smoke & Sherry – 27 червня пройде нова віртуальна дегустація від сучасного абонементного клубу віскі.


Члени клубу OurWhisky кажуть, що Беккі Паскін (Becky Paskin), засновниця OurWhisky, завжди пропонує щось цікаве для своїх віртуальних дегустацій. Цей раз – не виняток.

OurWhisky

«Якщо ви думали, що сміливий, насичений та димний віскі підходить для розпалу зими, щоб насолоджуватися ним біля каміна, подумайте про це ще раз 🙂 Цього літа ми доповнили пакет OurWhisky двома незвичайними сортами, – розповідають організатори проекту. – Ми вирушаємо до Озерного краю Англії за віскі The Lakes Whiskymaker’s Reserve No.5, останнім релізом відзначеним нагородами. Також у червневому пакеті ви знайдете трохи димний, фруктово-квітковий односолодовий віскі від однойменної сучасної міської винокурні 1770 Peated у Глазго».

OurWhisky

Як завжди, дегустація від OurWhisky буде супроводжуватись ексклюзивним прямим ефіром за участю виробників представлених віскі: Дхавалла Ганді (Dhavall Gandhi) – винокурня Lakes та Себастьяна Банфорд-Джонса (Sebastian Bunford-Jones), менеджера з маркетингу та керівника виноробні у Глазго.

Зазвичай ці дегустації відбуваються в останній четвер місяця, проте трансляція червня відбудеться у прямому ефірі на YouTube о 19.30 у понеділок, 27 червня.

Приєднатись до дегустації можна тут.

Оформити підписку OurWhisky.

Фото: facebook.com/itsourwhisky, lakesdistillery.com, glasgowdistillery.com

X
Украина