Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

The Whisky Fair

Український віскі на The Whisky Fair

19.04.2022, Новини

23-24 квітня 2022 року у німецькому Лімбурзі відбудеться фестиваль віскі. Україна буде представлена двома спеціальними релізами – GunpowderUA та ResistanceUA.


З 24 лютого Україна перебуває під постійним вогнем ворога. Російський окупант знищує наші міста та забирає життя мирних жителів… Ворог хоче зламати дух України та українців. Але цього ніколи не станеться, бо в нашій крові – воля та сила наших пращурів, у наших генах вкарбовано «Заповіт», і поки ми пам’ятаємо рядки Великого Кобзаря «…кайдани порвіте і вражою злою кров’ю волю окропіте» – ми є.

А отже, незважаючи на нестерпний біль, ми продовжуємо жити і заявляти про себе світові, а світ, в свою чергу, всіляко підтримує нас. 23-24 квітня на The Whisky Fair – одному з найбільших фестивалів віскі у світі, український віскі буде представлений двома спеціальними релізами – GunpowderUA та ResistanceUA.

«Ми поставили собі за мету розповісти міжнародній аудиторії про щоденні подвиги як пересічного українця, так і наших неперевершених ЗСУ, саме їхнім подвигам і присвячені ці релізи віскі, – каже Олексій Островський, керівник напряму віскі в Whisky Corner. – Весь прибуток буде передано на потреби ЗСУ та гуманітарних волонтерських організацій».

Підтримати участь українського віскі на The Whisky Fair можна перепостом нашої новини чи анонсу. А якщо хтось опиниться у Лімбурзі 23-24 квітня, Олексій Островський запрошує відвідати стенд українського віскі та привести туди своїх іноземних друзів. «Чим більше нас буде, тим більшій кількості гостей ми зможемо донести нашу ідею та РЕАЛЬНУ ситуацію в Україні зараз!»

У подальших планах української команди відвідування Feis ile 2022 (Islay, Scotland, United Kingdom).

Джерело: https://www.facebook.com/alex.ostrovskii
Фото: facebook.com/whiskyfair

X
Украина