Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Drinks

Drinks+ 1/2024 – експертно, корисно, цікаво

16.02.2024, Новини

Свіжий номер журналу Drinks+ наповнений корисною інформацією про операторів ринку, імпортерів, роздрібну торгівлю, винні бари, ресторани та ключові тенденції ринку.


У цьому випуску D+ провів інтерв’ю з паном Джакомо Пондіні, генеральним директором Consorzio dell’Asti, одного з найвідоміших DOCG в П’ємонті. Він розповів про роботу консорціуму, нові вектори та маркетингові стратегії, включаючи ініціативи, такі як Wine Travel Awards. Також обговорили ініціативи сталого розвитку серед виробників вина Asti, нові вина та ринки.

Крім того, головний регіональний редактор WTA Guide Наталія Бурлаченко взяла ексклюзивне інтерв’ю у лідерів найвідомішого об’єднання виробників вина Іспанії – Енріке Паскуаля Гарсіа, президента регуляторної ради Ribera del Duero DO, та Мігеля Санс Кабрехаса, генерального директора Ribera del Duero DO.

На вас також чекає аналітична стаття «Медалі та досвід: що отримують українські винороби на міжнародних конкурсах», де винні професіонали діляться своїм досвідом та порадами, які доводять важливість участі у таких заходах і проєктах.

Інші важливі теми цього випуску включають прогнозовані зміни в законодавстві щодо вина в Україні, календар професійних заходів у сфері вина та спиртних напоїв на 2024 рік, розповідь, як розвиваються винні маршрути в Польщі, конкурс сомельє, а також матеріали про нові вина і досягнення українських виноробень SHABO, Artwinery, Villa Tinta, презентація вин HIRIART від Big Wines та дегустація 10 вин від Shumi Winery за участю Роберта Джозефа та інших винних експертів.

Щоб придбати друкований примірник Drinks+#1/2024, звертайтеся до відділу дистрибуції: gabrelka@ukr.net*

*Журнал розповсюджуватиметься по всій неокупованій території України.

X
Украина