Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

У вирі бульбашок Consorzio dell’Asti DOCG

08.12.2023, Новини

Consorzio dell’Asti DOCG – партнери і члени комьюніті Wine Travel Awards, з яким ми надзвичайно раді співпрацювати вже третій рік поспіль, поділилися з Drinks+ своїми новинами і подіями, в яких брали участь в останні місяці.


Осінь 2023 року для Consorzio dell’Asti DOCG  була дуже насиченою. Asti Spumante та Moscato d’Astiі сяяли на Міланському тижні вина (7-15 жовтня). Консорціум протягом усього періоду MWW представляв свої продукти в Enoteca пропонуючи ігристі для дегустації.

Вина П’ємонту також були головними героями подорожі на винному автобусі, який курсував вулицями центру Мілана. А  бармен-амбасадор бренду Консорціуму Джорджіо Факкінетті –  номінант премії Wine Travel Awards у категорії «Амбасадор року» – демонстрував універсальність Asti Spumante та Moscato d’Asti у коктейлях.

Consorzio dell’Asti DOCG  представляв майстерство міксології на прикладі ігристих також у Берліні на Bar Convent – найважливішому міжнародному ярмарку, присвяченому барам і індустрії напоїв, який залучає сомельє, барменів, дистриб’юторів і виробників з приблизно 90 країн світу.

У листопаді очільники Consorzio dell’Asti DOCG заявили про поновлення партнерства до 2025 року з великим тенісом і його головним турніром на закритому корті Nitto ATP в Турині. Asti був призначений офіційним ігристим і срібним партнером Туринського фіналу та ще трьох найважливіших міжнародних турнірів.

Nitto ATP Finals 2022 | Torino, 13-20.11.2022 | Pala Alpitour

Moscato d’Asti та Asti Spumante подавали протягом усього турніру – вітальний коктейль, частування директорів Nitto ATP і бокали на честь переможців були наповнені ігристими Asti. Consorzio dell’Asti DOCG був присутній і на саміті інновацій Nitto ATP, ініціативи, яка залучає компанії, що працюють у світі сталого розвитку та інновацій над скороченням викидів C02. Також Consorzio dell’Asti DOCG виставив на аукціоні, що проводився в межах благодійного заходу під час турніру, ракетку Лоренцо Сонего, а також спортивну форму гравців Тревізана, Штруффа і Давидовича Фокіної. Усі виручені кошти були передані Інституту Кандіоло, центру, що спеціалізується на лікуванні онкологічних патологій,у П’ємонті.

«Завдяки партнерству з Nitto ATP під час чотирьох турнірів минулого року – в Турині, Master 1000 у Римі, Hall of Fame Open у Ньюпорті (Сполучені Штати) та турнірі 500 Гамбург (Німеччина) – ми охопили 442 тисячі глядачів і медіа-аудиторію в 362 мільйони користувачів за 90 годин прямого перегляду, що еквівалентно 3,7 мільйонам євро рекламної вартості», – зазначив директор Консорціуму Джакомо Пондіні

Ще одна подія, в якій приймав участь Consorzio dell’Asti DOCG  відбулася наприкінці листопада в Неаполі. Консорціум є єдиним винним партнером 50 Top Pizza 2023 – першого онлайн-довідника, присвяченого найкращим піцеріям світу.

Foto © Alessandra Farinelli

Консорціум започаткував власну нагороду Asti DOCG за найкращу винну карту. Цього року її отримала мережа піцерій Doppio Zero. Американська франшиза, яка займає 18 місце у світовому рейтингу, отримала визнання консорціуму з П’ємонту завдяки винній карті, яка підкреслює поєднання піци для гурманів та ігристого.

Досьє  D+

Кількість пляшок, що виробляються щороку Consorzio dell’Asti DOCG, перевищує 100 мільйонів. 90% продукції призначено для іноземних ринків збуту, таких як Сполучені Штати, Німеччина, Велика Британія, Мексика, Китай, Південна Корея, Східна Європа. Consorzio dell’Asti DOCG включає понад 1000 компаній з площею виноградників у 10 тисяч гектарів уздовж виноробних ландшафтів Ланге-Роеро та Монферрато, внесених до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

X
Украина