Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Favorite Food&Drinks

Конкурс Favorite Food&Drinks – нові дати, нові можливості

12.08.2024, Новини

17 вересня 2024 року вчергове стартує незалежний професійний конкурс Favorite Food & Drinks. Протягом двох днів триватимуть професійні дегустації, а 8 жовтня під час Закритої зустрічі лідерів фуд-ринку в Києві відбудеться урочиста Церемонія нагородження переможців. Цього року вперше буде вручено Food Industry Solutions – Премію дизайну та технічних рішень для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу. Бажаючі взяти участь в конкурсі і одержати незалежне професійне визнання мають подати заявки до 10 вересня.


Традиційно під час Favorite Food&Drinks очікується відкриття нових імен та технологій в світі харчової продукції. Але цього року оргкомітет конкурсу оголосив заяву про принципово нові можливості для учасників, що сприятимуть приверненню уваги до них бізнес спільноти та споживачів.

Зауважимо, що Favorite Food & Drinks – єдиний в країні незалежний професійний дегустаційний конкурс, де працює ретельно відібрана комісія неупереджених дегустаторів. До складу професійної дегустаційної комісії входять фахівці вищої кваліфікації з ритейлу, ритейлу при АЗК, ГоРеКа: керівники відділів якості, власного виробництва, торгових марок, а також експерти від національних компаній-виробників, галузевих асоціацій та профільних інститутів. Це значуща подія для фахівців у сфері харчового виробництва, фуд ритейлу, ресторанного бізнесу. А головне, – це потужна платформа першої презентації та тестування неупередженими експертами  як традиційних, так і нових, інноваційних харчових продуктів крафтових і промислових виробників, імпортерів, представників торговельних мереж і ГоРеКа.  Мета Favorite Food&Drinks –  сприяти розвитку харчової індустрії через визначення високоякісних харчових продуктів та  забезпечення їхньої присутності на ринках ритейлу та ГоРеКа України.

Олена Сініціна, засновниця та організаторка конкурсу, перелічила для Drinks+ місії та завдання професійного форуму:

  • «Розвивати культуру свідомого споживання харчових продуктів для здорового способу життя та покращення його якості;
  • підвищити додаткову цінність харчових продуктів для посилення їх конкурентних позицій на внутрішньому ринку та розширення експортних можливостей;
  • просувати імідж України на міжнародних ринках як постачальника інноваційних, нових, традиційних і якісних харчових продуктів з відмінними органолептичними властивостями».

Представниця Офіційного партнера конкурсу – керівниця відділу маркетингу ТОВ “Компанія “Юнівест Маркетинг” Тетяна Власова аргументувала доцільність участі в цій події: “Наш власний досвід просування на міжнародниї ринках красномовно доводить, що наявність у компаній нагород професійних конкурсів завжди привертає увагу аудиторії на світових  виставках та сприяє налагодженню бізнес-контактів, укладанню угод”.

Представимо кілька провідних членів Дегустаційної комісії Favorite Food&Drinks 2024: 

  • Юлія Домбровська, керівниця відділу якості мережі «АШАН». Юлія вперше візьме участь у дегустаційній комісії конкурсу. Вона так коментує майбутню місію: «Дегустації – невід’ємна частина процедур з розвитку товарів власних торговельних марок, які допомагають нам отримати споживчу оцінку на той чи інший товар та зрозуміти вірогідність повторної покупки».
  • Костянтин Грубич, український food-експерт, телеведучий та блогер. Костянтин вже вдруге візьме участь в якості дегустатора Favorite Food&Drinks: «Продовжую брати участь у якості дегустатора Favorite Food&Drinks – українського дегустаційного конкурсу, який є необхідним як виробникам, так і продавцям. Окрім налагодження ділових зв’язків, конкурс привертає увагу до новинок, “підсвітлює” споживачам смачні та якісні харчові продукти».
  • Вікторія Рубан, керівниця відділу Фреш, торговельної мережі КОЛО, що налічує 259 продуктових магазинів формату “біля дому”: «Маємо в мережі асортиментні комітети, де ми завжди проводимо дегустації, тому що для нас дуже важливо заводити якісну продукцію відповідної ціни. Розвиваємо категорію готової їжі, для якої шукаємо нових партнерів для мережі».
  • Крістіна Терлоо, комерційна директорка мережі спеціалізованих магазинів Gradus та “Доярочка” (Миколаївська обл.): «Участь у Favorite Food&Drinks в якості дегустатора надала змогу обрати  в  мережі продукцію тих постачальників, яка найбільше відповідала вподобанням наших споживачів та мала беззаперечні органолептичні характеристики та відмінний смак. Завели на полиці нові алкогольні бренди та підписали контракти з виробниками молочних продуктів та круасанів для старту продажів восени».
  • Вперше в дегустаційній комісії візьме участь Катерина Затворніцкая, CEO ICSVistarcomSRL мережі Velmart, Green Hills Market,  (Молдова)

Прийом заявок для подання продукції на незалежну професійну дегустацію розпочато.  Favorite Food&Drinks запрошує виробників із усіх регіонів України взяти участь і поставити поряд зі своїм брендом заслужену відзнаку високої  якості. 

Нагадуємо терміни:

– Приймання заявок – до 10 вересня 2024 року;

– Професійні дегустації відбудуться – 17-18 вересня 2024;

– Закрита зустріч лідерів food-ринку та урочиста Церемонія нагородження переможців відбудеться 8 жовтня 2024.

Згідно правил, учасниками конкурсу можуть виступати юридичні особи, у тому числі ФОП та фермери, які виробляють та/або реалізують продовольчу продукцію, у тому числі продукцію власного виробництва, власних торговельних марок, вироблену як в Україні, так і поза її межами.

Перемога в конкурсі надає право розміщувати зображення нагороди на пакованні продукції і отримати потужний драйвер для розвитку бізнесу.

Запит на подання дегустаційних зразків:

https://forms.gle/mEEMzabZ3R1vboMV6

Стати партнером події:

https://forms.gle/uzy6RxEAon1K2sdQ9

Анкета кандидата у професійні дегустатори:

https://forms.gle/6m63fsmnW9p2JPFF9

Офіційний партнер Favorite Food & Drinks 2024: Компанія Юнівест Маркетинг

Міжнародний інформаційний партнер: Drinks+

Інформаційні партнери: MMR, delo.ua, Posteat, The Page, Агропортал, Ділова Столиця, Депо, Перший Бізнесовий, Ukrainian Food Retail Alliance, UFood Association, marketer.ua, founder.ua, economist.com.ua, Марко Пак, 44.ua, Напої. Технології та Інновації, Харчові Технології, Logist.FM, Спілка молочних підприємств України, Асоціація «М’ясної галузі», Оrganicinfo.ua, Quality Food Trade Program

Сайт проєкту: ffdu.com.ua



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


 

X
Украина