Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

leleka

Голосуємо за своїх!

09.03.2023, Новини

1 березня стартувало публічне голосування другого року Wine Travel Awards. Запрошуємо підтримати героїчних учасників WTA від України!  


Wine Travel Awards (WTA), оптимістичний проєкт винного туризму, попри криваву війну в Україні і економічні труднощі Європи, зібрав ком’юніті людей, закоханих у свою мирну справу і готових продовжувати її попри все. Адже, як казав герой, якого зіграв славетний український актор Леонід Биков: «Війна – то тимчасове, а мистецтво вічне!» Безперечно, це стосується і мистецтва виноробства. 

У перший рік премії в міжнародну спільноту WTA об’єдналися представники Нового та Старого винного світу, серед яких своє достойне місце зайняли і номінанти з України, які представляють різні сфери туристичного та виноробного бізнесів. Серед них – відомі виноробні, знані експерти та школи, цікаві винні події, винні блогери та амбасадори. 

Минулого року завдяки вашим голосам українці під час публічного голосування потрапили до фіналу в різних номінаціях, а титул переможця  Wine Travel Awards в номінації Education in Enotourism у категорії Unique program отримала компанія  “Master Class”, the first sommelier school in Ukraine.

Отже 1-го березня стартувало голосування за номінантів Wine Travel Awards 2022-2023. Представляємо героїчну спільноту українських учасників, які чекають на вашу підтримку.

The Visiting Card of the Country

Beykush Winery

Villa Tinta

SHABO’s wine culture center

Stakhovsky Wines

Family Winery SHABO

Prince Trubetskoi Winery

The Black Sea Craft Winemakers’ Association

Department of Culture and Tourism of the Odesa City Council

Ukrainian Bessarabia’s Wine and Taste Route

Ambassador

Nataliia Burlachenko

Solomiia Begun

Vitaliy Kovach

Yurii Kovryzhenko 

Wine & Food Influencer

Nataliia Burlachenko

Solomiia Begun

Tania Olevska

Ljudmila Bobik

Education in Enotourism

Vitaliy Kovach Sommelier School

“Master Class”, the first sommelier school in Ukraine

UmanWinery, Ukrainian winemaker Igor Maksimenko

Wine Guide

Friends Wine Travel

Enogastronomic Events

Odesa Wine Week

Можливо, хтось вважає, що говорити про туризм у охопленій війною країні недоречно. Але вже вдруге прийшла воєнна весна і от-от з’являться зелені пуп’янки на виноградних лозах, за якими подекуди під ракетними обстрілами доглядають українські винороби – справжні герої, чия відданість рідній землі та їхні вина, з присмаком пороху, увійдуть в історію. А після Перемоги (ми впевнені в ній!) до України захочуть завітати мільйони туристів, зокрема тих, хто цікавиться вином.

Ми віримо, що добро переможе! Голосуємо за наших! Світ повинен знати справжніх воїнів світла!

Фото: Leleka Wines

X
Украина