Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Holland America Line

Ігристе від круїзної компанії Holland America Line

25.10.2024, Новини

Американська круїзна компанія Holland America Line випустила свій перший власний бренд ігристого вина, виробленого у Columbia Valley (штат Вашингтон).


Вже з кінця жовтня Holland America Line запропонує на всіх судах власне ігристе вино, виготовлене традиційним методом. Створене у партнерстві з Four Feathers Wine Services, ігристе вино буде продаватися по келихах та пляшках у всіх ресторанах та барах на борту Holland America, а також у подарункових упаковках для номерів.

Four Feathers – сімейна виноробна компанія у Вашингтоні, що вирощує виноград на шести виноградниках свого маєтку, а також виробляє та пакує вина для майже 300 клієнтів по всій території США. Сім’я Зіркл (Zirkle), яка володіє Four Feathers, вирощує фрукти у штаті Вашингтон з 1880-х років, всі її виноградники сертифіковані за програмою Sustainable WA.

Holland America Line

«Нашою метою було створення вина, яке подарує та примножить відчуття розкоші на борту, – сказав Дрю Фоулк (Drew Foulk), старший менеджер з напоїв Holland America. – Незалежно від того, чи відзначають наші гості особливу подію або просто насолоджуються життям, ми прагнемо надати їм щось справді виняткове».

Партнерство Holland America і Four Feather Wine Services об’єднує досвід виноробства світового рівня та найсучасніше автоматизоване обладнання, щоб кожна пляшка відповідала найвищим стандартам якості.

Круїзна компанія описує смаковий профіль ігристого вина Holland America Brut як «стиглий персик, пісочне печиво та ванільний заварний крем в ароматі», «яблучний фриттер, крем-брюле та праліне у смаку», «свіжі цитрусові та яблука сорту Гренні Сміт у післясмаку».

Holland America Line

«Ми раді співпраці з Holland America для створення цього виняткового ігристого вина, – каже генеральний менеджер Four Feathers Ребекка Де Кляйн (Rebecca De Kleine). – Це вино демонструє найкращий виноград нашого маєтку та дарує ідеальний баланс традицій та інновацій. Стійкість є основою всього, що ми робимо – від методів виноградарства до виробництва, гарантуючи, що наша відданість охороні навколишнього середовища підвищує якість цього вина».

Раніше Holland America випустила ексклюзивний джин на честь свого 150-річчя. De Lijn Gin виробляється з використанням рослинних інгредієнтів, включаючи апельсин та троянду, а також бузину, лимонну вербену, лимон, малину та ялівець.

Декілька інших круїзних ліній також приєдналися до тенденції створення власних спиртних напоїв. Наприклад, Oceania Cruises, яка у партнерстві з брендом віскі Chapter 7 створила ексклюзивну 20-річну діжку віскі невеликою партією на честь запуску свого нового корабля Vista.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: thedrinksbusiness.com, cruiseaddicts.com
Фото: cruiseaddicts.com

X
Украина