Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Jamie Oliver

Jamie Oliver Catherine Street. Джеймі Олівер відкриває новий ресторан

15.08.2023, Гастрономія

Відомий англійський ресторатор, автор кулінарних книг та телепрограм відкриває новий заклад.


Після чотирьох років відсутності на ринку Британії Джеймі Олівер (Jamie Oliver) готується до «тріумфального повернення», у листопаді він відкриє новий заклад у Ковент-Гарден – будівлі, внесеній до списку пам’яток архітектури I ступеня.

Шеф-кухарем Jamie Oliver Catherine Street стане Кріс Шейл (Chris Shail), з яким Джеймі Олівер співпрацює вісім років. Емма Джексон (Emma Jackson), яка раніше працювала у Soho Farmhouse та у Petersham Nurseries, очолить виробництво кондитерських виробів.

Jamie Oliver Catherine Street

«Я надзвичайно схвильований, що відкриваю Jamie Oliver Catherine Street у самому серці Ковент-Гарден і повертаюся до британської ресторанної індустрії, яку так люблю. Ми створюємо меню, яке відображає мою любов до багатої та різноманітної кулінарної культури Великобританії, та будемо підтримувати незалежних виробників та постачальників. Сподіваюся, що Catherine Street стане чудовим місцем, з чудовим обслуговуванням та смачною їжею. Сказати, що я в захваті – не сказати нічого!», – написав Джеймі Олівер на своїй сторінці в одній із соцмереж.

Вже відомо, що серед постачальників Jamie Oliver Catherine Street є Flourish Produce, Westcombe Dairy, Cobble Lane Cured та Hill Street Chocolate, а також відзначена численними нагородами пивоварня Wild Card.

У 2019 році мережа італійських ресторанів Джеймі Олівера перестала існувати через фінансові труднощі. Загалом кулінарна зірка володіла майже 50 закладами. В інтерв’ю The News Agents Олівер повідомив, що втрата ресторанів була для нього «вкрай хворобливою».

«Ймовірно, я мав найкращий на планеті середньоринковий, соціально орієнтований бізнес протягом восьми років і я втратив його за чотири роки. Це було вкрай болісно і це те, що я ніколи, ніколи, ніколи не хотів би робити знову».

Джерело: thedrinksbusiness.com, standard.co.uk,
Фото: standard.co.uk, facebook.com/jamieoliver

X
Украина