Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Jidvei Wines

Jidvei Wines

12.06.2023, Винні дороги

Tel.: +40258.881.881 / +40258.881.666
Email: office.jidvei@www.jidvei.ro; castel@www.jidvei.ro
Web: https://www.jidvei.ro/
Address: str. Gării, nr. 45, Jidvei, jud. Alba, România


Виноробство у регіоні Тірнава має довгу історію та згадується Геродотом у 600 р. до н.е. У цьому регіоні виноградарство розвивалося поступово, розквіт почався у 12 столітті, після прибуття саксонських поселенців із долин Мозеля та Рейну.

Jidvei Wines

Jidvei має один із найрізноманітніших продуктових портфелів на румунському винному ринку, від тихих і ігристих вин до бренді. Маючи понад 70 етикеток у своєму портфелі, Jidvei виробляє вина, які поділяються на дві категорії: вина із захищеним найменуванням походження – Târnave-Jidvei, які представляють понад 90% вин, що продаються щорічно і вина з географічним зазначенням – Transylvanian Hills.

Jidvei Wines

Вирощують сорти Sauvignon Blanc, Feteasca Regala, Muscat Ottonel, Riesling Italian, Traminer, Pinot Gris, Feteasca Alba, Riesling de Rhin, Chardonnay, Iordana, Neuburger, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot та Syrah.

Jidvei Wines виробляє близько 200 мільйонів пляшок на рік.

Jidvei Wines

Перше винне господарство тут було організовано у 1949 році – «Державне сільське підприємство», це був перший крок до того, що через 50 років стане Jidvei Group.

У 2014 Jidvei Group побудувала виноробню Tăuni, першу гравітаційну виноробню в Румунії та найбільшу в Європі. У 2016 році Jidvei стає одним із перших виробників вина у світі, який використовує 100% перероблені біопробки.

Jidvei Wines

За останні десять років Jidvei отримала понад 500 нагород на найпрестижніших міжнародних винних конкурсах у світі: 144 золоті медалі, 191 срібну медаль і 169 бронзових медалей.

Фото: facebook.com/jidvei

Drinks+ рекомендує
X
Украина