Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

London Wine Fair

Лондон йде на рекорд

25.04.2022, Новини

Цьогоріч London Wine Fair готується прийняти найбільшу за свою історію кількість учасників.


За словами організаторів, на 40-й ювілейній виставці вина та алкогольних напоїв, що пройде в британській столиці 7-9 червня 2022 року, планується участь рекордної кількості виноробних країн та регіонів, велика кількість з яких буде представлена в Лондоні вперше.

Серед нових експонентів виставки можна відзначити вірменських виноробів, представників Румунії, а також учасників з португальського регіону Setubal й іспанських Murcia та Galicia. На стенді вірменських виноробів будуть представлені 13 учасників, а португальський Setubal привезе на London Wine Fair 11 своїх виноробів.

Цьогоріч лондонська виставка буде також приймати Wine Australia – експонента, який візьме участь у London Wine Fair вперше за останні 10 років. Австралійці привезуть до Лондона 26 виноробень, що мають на меті встановити контакти з британськими покупцями та почати експортування своїх вин до Великої Британії.

Звичайно, у заході візьмуть участь найбільші виноробні країни – Франція, Італія та Іспанія, повернуться учасники з Грузії та Греції. Окрім них, гості зможуть також відвідати стенд ProChile – бюро стимулювання експорту уряду Чилі, яке займається просуванням чилійських вин у світі.

Окремий стенд буде займати українська «збірна»: організатори London Wine Fair надали Комунікативній медіагрупі Drinks+, яка щорічно в рамках виставки презентує своїх партнерів-виноробів, безкоштовну можливість цього року продемонструвати вина України не лише на стенді Drinks+ Editors’ Choice, але й на  національному стенді країни. Перші зразки українських вин та традиційних напоїв вже вирушили до Лондона. Якщо ваша виноробня хоче взяти участь у London Wine Fair, ознайомтесь з умовами тут.

Однією з вагомих подій у Лондоні стане церемонія вручення нагород The ​​First Wine Travel Awards, яка відбудеться 8 червня 2022 року о 12.30-14.30 в холі «Industry Briefing Room». Під час цієї події будуть офіційно оголошені та нагороджені переможці премії міжнародного винного туризму Wine Travel Awards (WTA) 2021-2022. У рамках заходу команди Drinks+ та Wine Travel Awards організують виїзну дегустацію вин номінантів та партнерів WTA. Церемонія пройде також за участю Асоціації сомельє Великобританії, провідних фахівців світової галузі та спеціалізованої преси.

Директор London Wine Fair Ханна Тові (Hannah Tovey) розповідає: «До відкриття виставки залишилося близько двох місяців, і вона чудово наповнюється експонентами. Відвідувачі матимуть змогу познайомитись з новими виноробними регіонами, виробниками та винами, на виставці також буде представлена безліч іншої продукції, зокрема спиртні та безалкогольні напої, пиво та сидр».

Загалом у експозиції візьмуть участь представники більш ніж 30 країн, що зробить лондонську виставку наймасштабнішою на сьогодні подією у світі вина.

Фото: facebook.com/londonwinefair

X
Украина