Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

London Wine Fair 2023

London Wine Fair 2023: реєстрацію відкрито!

07.02.2023, Новини

London Wine Fair  – офіційний виставковий партнер Wine Travel Awards оголосив про реєстрацію на Лондонський винний ярмарок 2023. Вона вже відкрита, і ви можете зареєструватися тут.


London Wine Fair запрошує понад 10 000 професіоналів індустрії напоїв на найбільшу живу та цифрову подію торгівлі напоями у Великій Британії. Захід традиційно відбудеться в Олімпії, Лондон, 15-17 травня 2023 року.

Організатори прогнозують: «Цей прогресивний ярмарок буде насичений надихаючим вмістом, показуватиме видатні вина з усього світу, які можна скуштувати, і матиме безліч можливостей для спілкування, як особисто, так і на інтуїтивно зрозумілій цифровій платформі LWF. Буде представлена продукція від понад 400 провідних експонентів, а також насичений графік вражаючих галузевих сесій, майстер-класів і дегустацій».

Більше того, цьогорічний London Wine Fair поставить стійкий розвиток у центр уваги, створивши подію, яка розглядатиме та кидає виклики проблемам і можливостям навколо всього екологычного у виноробній промисловості.

Після перемоги, яку London Wine Fair отримав від WTA 2022 року за найефективнішу винну подію, та з надихаючими планами, свіжим новим виглядом і винятковою цифровою пропозицією, цей захід знову може претендувати на статус «найрозумнішої винної події у світі».

Важливо додати, що в майбутньому сезоні команди WTA і LWF продовжують плідну співпрацю! У травні 2023 року WTA проведе спеціальний захід у рамках Лондонського винного ярмарку, на якому представить номінантів WTA, спонсорів, членів журі та влаштує грандіозну дегустацію вин.

Дата: 17 травня, середа, з 10:00 до 12:00

Розташування: галузевий конференц-зал в Олімпії, Лондон, LWF.

Подія відкрита для сомельє, рітейлерів, імпортерів, HoReCa, ЗМІ, експертів, критиків та інфлюенцерів з усього світу. WTA пропонує своїм партнерам чудову можливість представити свій бізнес провідним особам, які приймають рішення у виноробній галузі, не витрачаючи при цьому величезних коштів.

Хочете приєднатися до нас як кандидат, партнер чи спонсор? Потрібна додаткова інформація про заходи та пропозиції WTA 2022-2023? Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас за адресою partnership@winetravelawards.com.

X
Украина