Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років31 липня у сонячній Одесі відбудеться одноденний майстер-клас «Дефекти вина: знати, щоб запобігати».
Наприкінці липня в Одеському національному технологічному університеті пройде практичний семінар, ключовими темами обговорення якого стануть: дефекти вина, причини виникнення небажаних змін у його властивостях, які впливають на якість, та методи запобігання.
Захід відбудеться 31 липня. Навчання проходитиме у групі до 14 осіб, кількість місць обмежена. Організатор: Проєкт ІТС за підтримки Асоціації «УКРСАДВИНПРОМ». Зареєструватися для участи можна тут.
Ведучий майстер-класу Георгій Арпентін, міжнародний консультант ІТС з Молдови, директор Національного бюро винограду і вина Молдови (2016-2020), президент «Спілки енологів Молдови» (2007-2016), засновник та президент «Асоціації малих виробників вина» (2015-2016), перший президент «Асоціації виробників вин із географічним найменуванням за місцем походження «Траянів Вал» (2011-2015). У 2019-2021 роках пан Арпентін обіймав посаду президента, а у 2021 році став віце-президентом комісії OIV «Харчування та Здоров’я».
Теми заходу:
Під час майстер-класу буде розібрано ознаки зіпсованого вина, учасники отримають поради, як уникнути проблем при тривалому зберіганні та продегустують розчини речовин, відповідальних за дефекти, та заражені ними вина.
!!! Учасники можуть надати для дегустації та обговорення власні вина із дефектами.
16.01.2025
08.01.2025