Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Мигель Леаль

Мигель Леаль – кращий оператор винного туризму Португалії 

23.07.2024, Премія

Відомий винний гід по Португалії, засновник і генеральний директор ML Private Tours – Мигель Леаль (Miguel Leal), днями отримав національну нагороду від Prémio Nacional de Enoturismo (Portugal) за заслуги у сфері енотуризму.  Це вже його друга нагорода висшого рівня за цей рік, адже буквально в травні в Лондоні пану Леалю вручав трофі Wine Travel Award 2023-2024 у категорії Top Guide відомий діяч винного світу Роберт Джозеф.


Зв’язок Мигеля зі світом вина бере свій початок ще з дитинства в невеликому сімейному виноробному маєтку, яким керували його дід і батько. У 2011 році Мигель вирішив зробити кар’єру у світі вина, започаткувавши компанію ML Private Tours.

Мигель Леаль

Компанія Мигеля Леаля спеціалізується на створенні унікальних туристичних вражень для клієнтів, які шукають найкраще з того, що може запропонувати Португалія, у світі вина та гастрономії.

У 2023-2024 рр. Мигель Леаль став переможцем Wine Travel Award як Кращій Гід світу. І ось наразі, на третій Prémio Nacional de Enoturismo він отримав національну нагороду за заслуги у галузі винного туризму Португалії.

X
Украина