Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

John Barker elected OIV Director General

OIV обрала нового генерального директора

21.07.2023, Новини

Термін на посаді генерального директора OIV Пау Рока сягає свого логічного завершення. 21-ша Генеральна асамблея OIV, що відбулася на початку літа в Херес-де-ла-Фронтера, Іспанія, обрала на цю посаду доктора Джона Баркера з Нової Зеландії  


За доктора філософії Джона Баркера проголосували 46 із 47 держав-членів, які мають право голосу. Новий генеральний директор розпочне свій мандат у січні 2024 року, у «Міжнародний рік виноградної лози та вина», і коли організація святкуватиме своє сторіччя.

Джон Баркер (John Barker) отримав ступінь бакалавра права та мистецтв в Університеті Окленда, де захистив докторську дисертацію з права та географії під назвою: «Різні світи: право та мінлива географія вина у Франції та Новій Зеландії» в партнерстві з INRA-ENESAD, Університет Бургундії, Діжон, Франція, звідки він і керуватиме Організацією наступні п’ять років.

Джон Баркер працює в OIV з 2005 року. Він починав як експерт з Нової Зеландії, згодом очолив Комісію з права та економіки (2009-2012 рр), а потім обійняв посаду віце-президента Комісії (2012-2014). Після балотування на посаду генерального директора в 2018 році він продовжив свою роботу як експерт OIV і як визнаний юрист з вина. Протягом цих років Джон Баркер відповідав за управління відносинами з урядом і галузевими зацікавленими сторонами, міжнародні справи, питання регулювання та членства, що стосуються винного сектору, а також Службу сертифікації експорту вина. 

Він консультував клієнтів із багатьох країн, включаючи Нову Зеландію, Австралію, Великобританію, США, Францію, Грузію, Молдову, Канаду, Сінгапур та Японію. 

«Я хочу висловити вдячність за довіру, виявлену мені, щоб взяти на себе роль генерального директора у 2024 році. Для мене буде великим привілеєм очолювати OIV, і я з нетерпінням чекаю співпраці з вами та інтенсивного розвитку OIV та сектору виноградарства та вина у рік сторічного ювілею Організації», – підсумував д-р Баркер у своїй промові після перемоги у виборах.  

Ми дуже вдячні нинішньому генеральному директору Пау Рока, який сприяв поверненню України до “Міжнародної організації винограду та вина” і сподіваємося на плідну співпраці з OIV, очолювану новим директором.

Фото: oiv.int

X
Украина