Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ProWein-2022

Організатори ProWein-2022 підтвердили проведення виставки у травні

20.01.2022, Новини

Нові дати міжнародної виставки вин та алкогольних напоїв – 15-17 травня.


Це буде перший офлайновий івент ProWein за останні два роки. Дати були змінені після повідомлень про швидке поширення штаму Omicron: виставка мала відбутися 27-29 березня, новими датами проведення визначили 15-17 травня. Водночас, організатори заявляють, що захід 2023 року, як і раніше, запланований на березень.

«Всі учасники заходу зацікавлені в успішному та максимально безпечному проведенні виставки. На даний час ситуація з пандемією, що погіршується, не дозволяє забезпечити достатню безпеку. Тому перенесення має сенс для всіх зацікавлених сторін. Грунтуючись на досвіді двох останніх пандемічних років та прогнозах вірусологів, ми припускаємо, що до призначеного часу ситуація покращиться, і виставка буде найбільш продуктивною», – каже Штефан Келлер (Stephan Keller), мер Дюссельдорфа та голова наглядової ради Messe Düsseldorf.

Вольфрам Н. Дінер (Wolfram N. Diener), генеральний директор Messe Düsseldorf, також підтримує нові дати проведення виставки: «Основний меседж наших експонентів: ми хочемо і потребуємо ProWein, але в найкомфортніший період. Разом із залученими партнерами та асоціаціями наша команда вважає нові дати ідеальним періодом для проведення виставки. Ми очікуємо, що не лише пройдемо пік зараження новим штамом, а й більше людей зможуть в’їхати до країни та взяти участь. А це означає, що експоненти та відвідувачі зможуть вести свій бізнес в умовах, в яких вплив Covid-19 буде мінімальним».

В рамках основної події відбудеться спільна ініціатива торгової асоціації Destination Düsseldorf та Messe Düsseldorf під назвою ‘ProWein goes city’. Захід стане центром тяжіння для вайнловерів та любителів подорожей завдяки своїй різноманітній програмі в ресторанах, готелях та спеціалізованих роздрібних магазинах.

Messe Düsseldorf змінює дати проведення й інших виставок, а саме BEAUTY (6-8 травня), TOP HAIR (7-8 травня), Wire and Tube (9-13 травня), METAV (21-24 червня), EuroCIS (31 травня-2 червня).

Джерело: prowein.com, messe-duesseldorf.com
Фото: drinksretailingnews.co.uk

X
Украина