Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

благодійні гастровечері для підтримки ЗСУ

Перемога – наша головна мета!

09.02.2024, Гастрономія Автор: Олександра Бантишева

Асоціація кулінарів та спільнота Шефів з України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану та Грузії об’єдналися, щоб проводити благодійні благодійні гастровечері для підтримки ЗСУ.


Майже від самого початку повномасштабного вторгнення росії на терени нашої волелюбної та квітучої України, об’єднання шеф-кухарів з двадцяти міст України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану та Грузії почали проводити благодійні гастровечері, метою яких є зібрання коштів на потреби наших захисників.

благодійні гастровечері для підтримки ЗСУ

На сьогодні вже проведено 10 таких вечерь в 4 країнах Європи, а саме: Німеччина (Нюрнберг), Австрія (Відень), Польща (Ополе), Німеччина (Фульда) та у 6 містах України – Житомир, Київ, Одеса, Рівне, Суми. На зароблені гроші, а це понад 16 000 000 гривень, було придбано різноманітні дрони, автівки підвищеної прохідності, мотоцикли, реанімобіль, рації, генератори, набори інструментів, зарядні станції EcoFlow, продукти харчування тощо.

благодійні гастровечері для підтримки ЗСУ

Серед лотів, що виставлялися на гастро-заходах:  фотопортрет з підписом Валерія Залужного, футболка, підписана бійцями бригади АЗОВ, використана гільза, що перетворена в світильник із лазерною гравіровкою 14 СБ, розписаний петриківським розписом Джевелін, боксерські рукавиці чемпіона світу у надважкій вазі Віталія Кличка та ще багато унікальних речей.

благодійні гастровечері для підтримки ЗСУ

Наразі заплановано проведення мінімум шести гастровечерів. Найближчі відбудуться у Вінниці, Чернівцях, Львові, Одесі. Команда шефів-ентузіастів планує розширити діяльність та почати організовувати нові гастрономічні івенти, які так само сприятимуть допомозі ЗСУ.

Кожного разу, у кожному місці, справа шефів знаходить відгук – вони отримують велику підтримку від локальних та міжнародних брендів.

благодійні гастровечері для підтримки ЗСУ

«Велика кількість партнерів, спонсорів і просто небайдужих людей долучаються до справи, яка допомагає нашим захисникам здолати ворога. В єдності наша сила і майбутня ПЕРЕМОГА!», – кажуть учасники благодійного проєкту.

Об’єднання шефів запрошує залучатися до розповсюдження інформації про благодійні гастровечері якомога більше людей і таким чином вносити свій вклад у довгоочікувану ПЕРЕМОГУ.

благодійні гастровечері для підтримки ЗСУ

Для надання більш детальної інформації про заходи звертайтесь за телефонами:

  • Андрій Магалецький – Президент Асоціації кулінарів України (+38 068 805 08 05)
  • Анастасія Хоменко – адміністративний директор заходів (+38 099 362 52 42)

X
Украина