Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Pernod Ricard

Гуд бай, Австралія!

26.07.2024, Новини

Глобальна французька група Pernod Ricard, в порфелі якої такі славетні бренди як Absolut Vodka, віски Chivas Regal, The Glenlivet, Jameson і ром Havana Club, днями заявила про раптову продаж цілого пулу відомих австралійських брендів місцевому консорціуму на чолі з Bain Capital, який має намір об’єднати його з Accolade Wines, другим за величиною виноробом країни. В цей список входять і такі славетні імена як Jacob’s Creek, Orlando і St Hugo, а також найменування з інших країн – Stoneleigh, Brancott Estate і Church Road з Нової Зеландії та Campo Viejo, Ysios, Tarsus і Azpilicueta з Іспанії. Спрямований на продаж бізнес являє собою інтегровану платформу від виноградника до пляшки і включає в себе сім виноробень.


Угода передбачає перехід міжнародних стратегічних винних брендів  до австралійській компанії Wine Holdco Limited (AWL), консорціуму міжнародних інституційних інвесторів і власнику Accolade Wines.

Міжнародний алкогольний гігант, чия штаб-квартира базується в Парижі, заявив, що така угода з продажу винного підрозділу дозволить компанії «направити свої ресурси на власний портфель преміальних міжнародних алкогольних напоїв і брендів».

Терміни закриття угоди залежать від виконання традиційних умов, включаючи дозволи регулюючих органів. Очікується, що воно відбудеться протягом першого півріччя 2025 року.

Досьє D+

Australian Wine Holdco Limited

Australian Wine Holdco Limited («AWL») — це консорціум міжнародних інституційних інвесторів, до складу якого входять фонди, що підтримуються Bain Capital, Intermediate Capital Group, Capital Four, Sona Asset Management і Samuel Terry Asset Management.

Pernod Ricard

Pernod Ricard є світовим лідером у галузі алкогольних напоїв та вина, поєднуючи традиційну майстерність, сучасний розвиток бренду та глобальні технології дистрибуції. Портфель преміальних брендів включає горілку Absolut, пастис Ricard, такі найменування, як Ballantine’s, Chivas Regal, Royal Salute і шотландські віскі The Glenlivet, ірландський віскі Jameson, коньяк Martell, ром Havana Club, джин Beefeater, лікер Malibu і шампанське Mumm and Perrier-Jouët. Консолідовані продажі Pernod Ricard склали 12 137 млн євро у 23 фінансовому році.

X
Украина