Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Практики сучасного виноробства

Практики сучасного виноробства

10.08.2023, Новини

Другий освітній захід від Асоціації Крафтових Виноробів України, Wines of Ukraine та EU4Business відбудеться у Києві, в Торгово-промисловій палаті України, 19-20 серпня 2023 р.


В межах програми міжнародної співпраці EU4Business за фінансування Європейського Союзу та Німеччини Громадська Спілка «Асоціація Крафтових Виноробів України» та Wines of Ukraine продовжують співпрацю з організації освітніх заходів для українських виноробів та підприємців, що працюють у виноробній галузі. Другий семінар «Практики сучасного виноробства: поетапний навчальний майстер-клас з виробництва вина» відбудеться у Києві 19 та 20 серпня. 

Практики сучасного виноробства

«Попередній семінар, присвячений економічним, податковим та юридичним питанням, мав надзвичайний успіх та був дуже корисним не лише для виноробів-початківців, а й для тих наших колег, котрі вже багато років працюють у цій індустрії. Ми отримали схвальні відгуки від учасників і дуже раді можливості продовжувати освітню програму», —  поділилася своїми враженнями Світлана Цибак, голова Асоціації. 

Наступний освітній захід фокусується на практичних аспектах та сучасних трендах у виробництві вин. «Ця тема є насправді актуальною, і ми дуже задоволені тим, що зможемо залучити в якості лекторів найкращих українських спеціалістів, а також — наших співвітчизниць-експерток, що мають величезний досвід з виноробства й наразі працюють за кордоном», — відзначає керівниця освітнього проєкту Євгенія Ніколайчук, експертка Асоціації Крафтових Виноробів України.

Отже, «Асоціація Крафтових Виноробів України», Wines of Ukraine та EU4Business запрошують підприємців взяти участь у другому заході проєкту в Києві — безкоштовному дводенному семінарі «Практики сучасного виноробства: поетапний навчальний майстер-клас з виробництва вина».

Практики сучасного виноробства

Детальніше про програму семінару*:

19.08.23

  • 9:00-9:30 Реєстрація учасників.
  • 9:30-10:00 Вступне слово.
  • 10:00-12:00 «Виноградник: агротехнічні заходи та збір врожаю».

Лекторка: Наталія Каменева, доктор сільськогосподарських наук, професорка, зав. лабораторією сенсорного аналізу ОНАПТ.

  • 12:00-12:15 Перерва.
  • 12:15-14:15 «Переробка винограду на мезгу та сусло. Операції з освітлення сусла». Лекторка: Оксана Ткаченко, доктор технічних наук, професорка, зав. кафедрою технології вина й лабораторією сенсорного аналізу ОНАПТ.
  • 14:15-15:00 Кава-брейк. 
  • 15:00-17:00 «Мікробіологія вина. Основні моменти, на які необхідно звернути увагу». Лекторка: Оксана Ткаченко.

20.08.23

  • 9:30-10:00 Реєстрація учасників, спілкування в кулуарах.
  • 10:00-12:00 «Бродіння: як розкрити потенціал вашого винограду». Лекторка: Маша Скорченко, виноробиня (Україна, Франція, США, Нова Зеландія та Узбекистан).
  • 12:00-12:15 Перерва.
  • 12:15-14:15 «Робота з бочкою: як моделювати стиль вина». Лекторка: Аліна Тенетка, виноробиня бренду Oyster Bay у Новій Зеландії, PhD з виноробства.
  • 14:15-15:00 Кава-брейк.
  • 15:00-17:00 «Покращення органолептичних властивостей виноматеріалів перед розливом або «Вишеньки на торті». Лектор: Юрій Кепканов, винороб-технолог, директор компанії «КОНТ-2».

*в програмі можуть відбутися незначні зміни.

Практики сучасного виноробства

Дати й час проведення: 19.08.23 та 20.08.23 з 10:00 до 17:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (Торгово-промислова палата України).

Формат: офлайн. 

Участь у семінарі є безкоштовною для всіх учасників — як для членів ГС «Асоціація Крафтових Виноробів України», так і для інших підприємців, але долучитися до події можна лише за умови попередньої реєстрації. 

Кількість місць обмежена, тож поспішайте заповнити форму за посиланням

Більш детально про програму семінару та спікерів можна буде дізнатись незабаром на сторінках ГС «Асоціація Крафтових Виноробів України» та Wines of Ukraine у соціальних мережах.

Інформаційна довідка

Заходи відбудуться в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua.

Організатор заходу – ГС «Асоціація Крафтових Виноробів України».

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГС «Асоціація Крафтових Виноробів України» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

X
Украина