Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківЧервень 2025 року ознаменувався безліччю відкриттів у гастрономічній індустрії США. У різних куточках країни з’явилися нові заклади – від тропічних ресторанів і європейських бістро до масштабних спортивних барів та багатофункціональних гастромайданчиків. Ось найпомітніші з них.
ROLi (Нью-Хейвен, Коннектикут) – новий простір із європейським шармом
25 червня відбулося відкриття ROLi – ресторану європейської кухні від шефа Роланда Олаха (Roland Olah), колишнього кухаря Bruxelles Brasserie. Интерьер ресторана оформлен у стилі бохо с винтажными и современными элементами, включая полузакрытую кухню и бар в форме подковы. Меню поєднує французьку вишуканість та угорську традицію: паста ручної роботи, пірі-пірі креветки (страва з креветок, що готуються з гострим соусом на основі перцю чилі, часнику, оливкової олії, оцту, орегано), традиційний лангош. Плануються тематичні вечері та «afternoon tea» (класичне денне чаювання в англійському стилі з десертами та закусками) у вихідні.
Tago (Х’юстон, Техас) – мексиканський колорит посеред міського життя
Це стильний лаунж-ресторан, натхненний атмосферою та дизайном Тулума (Мексика). Тропічний інтер’єр, відкрита тераса, фірмові коктейлі (Paradise in Tulum, French Kiss, Mayan Muse та інші) на основі текіли, рому та шампанського, а також страви мексиканської кухні — усе це робить заклад ідеальним місцем як для вечерь, так і для вечірок.
Wolf & Company (Чикаго, Іллінойс) – гастромайданчик нового покоління
На західній стороні Чикаго відкрився ресторанно-ринковий комплекс поруч із трейлом The 606 (це популярна зелена пішохідно-велосипедна траса, створена на місці колишньої залізничної колії). Цей багаторівневий простір площею близько 930м² об’єднав під одним дахом – кав’ярню, ресторан та бар, ринок локальних продуктів. Заклад вже отримав схвальні відгуки за свою незвичайну концепцію та смачну випічку.
Bottled Blonde (Лас-Вегас, Невада) – $50-мільйонний спортивний бар
З 26 червня на Лас-Вегас-Стріп (головна вулиця Лас-Вегаса) запрацював один із наймасштабніших проєктів сезону. Інвестиції склали близько $50 млн від Arizona-based Evening Entertainment Group (компанія з Арізони, яка володіє та керує мережею ресторанів, барів та розважальних комплексів по всій території США). Три поверхи, 40+ телевізорів, rooftop-зона з панорамою міста, спорттрансляції, коктейльні бари та гастропабне меню – все це доступно відвідувачам протягом усього дня та ночі (кухня з 11.00 до 22.00). Пропонують італійсько-американське меню. Проєкт вже охрестили новим «адреналіновим хабом» для фанатів спорту та нічного життя.
Рестораний бум у Далласі (Техас) – кафе на будь-який смак
У червні регіон Dallas-Fort Worth потішив поціновувачів гастрономії одразу кількома яскравими відкриттями.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
⇒ Кожен лайк сприймаємо як тост!
Джерело: philly.eater.com, dallas.eater.com, ctinsider.com, axios.com, vegas.eater.com
Фото: facebook.com, tagohtx.com, instagram.com/wolfandcompanychicago, facebook.com/bottledblondelv, blockclubchicago.org, facebook.com/MiCocinaTexmex
28.06.2025
10.04.2025
06.01.2025
13.12.2024