Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Marianna Sigala

Розповідь про Wine Travel Awards у новій книзі за редакцією Маріанни Сігала

30.03.2023, Новини

«Технологічні досягнення та інновації у винному туризмі», так називається книга, в якій Маріанна Сігала, професор маркетингу Університету Пірея (Греції), номінант WTA, виступила у ролі співредактора.


Маріанна Сігала (Marianna Sigala), професор маркетингу Університету Пірея, співредактор журналу Service Theory & Practice та головний редактор журналу Hospitality & Tourism Management, автор кількох книг, володар престижної президентської премії EuroCHRIE, науковий співробітник CAUTHE та номінант Wine Travel Awards, разом з Коралі Халлер (Coralie Haller) стала співредактором книги, присвяченої новим управлінським підходам та кейсам у винному туризмі – «Технологічні досягнення та інновації у винному туризмі».

Marianna Sigala

Видання поєднує глави теорії та практики, демонструє результати досліджень технічних досягнень у галузі винного туризму, розповідає про інновації у винному туризмі. У розділі «Бізнес-нагороди та винний туризм: джерело, стимул і трансфер інновацій» Wine Travel Awards згадується як приклад премій у галузі винного туризму.

Практика бізнес-премій давно застосовується у сфері туризму. Зазвичай організатори пов’язані з державними структурами туризму, туристичними організаціями, органами та асоціаціями індустрії туризму. Індустрія винного туризму не є винятком. Нагороди в галузі винного туризму засновуються як на місцевому, так і на міжнародному рівні та мають різні формати. І тут WTA виразно виділяється своїм гібридним підходом до рекламних носіїв та гнучкими маркетинговими програмами, які не втрачають своєї актуальності. Більше того, це один із тих поодиноких випадків, коли метою є возз’єднання різних операторів галузі в одне співтовариство, одне комьюніті.

Маріанна Сігала є членом Консультативної ради WTA. Раніше вона працювала професором туризму та директором Центру управління туризмом та відпочинком в Університеті Південної Австралії (2015–2021). Вона також була науковим співробітником Університету Стратклайда та Вестмінстерського університету (Великобританія) та Егейського університету (Греція). Маріанна є широко публікованим і відзначеним багатьма нагородами автором у галузі інформаційних та комунікаційних технологій (ІКТ) у туризмі та гостинності, а також у винному туризмі.

Книга «Технологічні досягнення та інновації у винному туризмі» незабаром з’явиться у продажу, а поки що її електронну версію можна знайти тут.

X
Украина