Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

RUTA

RUTA Cocktail challenge 2024 – національний конкурс найкращих коктейлів

23.04.2024, Новини

RutaBalm разом з OTB Studio організувала всеукраїнський конкурс на кращий коктейль з бальзамом RUTA. Одна з умов конкурсу  – використання в рецептурі локальних інгредієнтів.


Творці українського крафтового рослинного бальзаму разом з професійною спільнотою міксологів та бартендерів прийняли заявки на участь у конкурсі близько 70 професійних барменів з усієї країни. 21 квітня завершився відбірковий тур, а зараз над рецептами, створеними конкурсантами, працюють авторитетні судді.

До складу журі увійшли:

  • Назар Макаров (БарменДиктат)
  • Надір Кучкаров (Hendrick’s bar)
  • Андрій Житнюк (OTB Studio)
  • Віталій Кононикін (Twins Bar)

7 травня в оффлайн-форматі, в прямому етері відбудеться фінал, де будуть змагатися п’ятірка найкращих барменів та барледі України!

Співзасновник компанії RutaBalm Олег Левченко зазначив: «Ми сподіваємось, що завдяки конкурсу у нас вийде хоча б започаткувати в барній культурі моду на коктейлі, в основу яких закладаються високоякісні українські крафтові напої. Також однією з умов конкурсу є використання в рецептурі локальних інгредієнтів. Тож скоро ми побачимо кордіали з буряка та щавелю, содову з вівса та іван-чаю, настої з калини та копченої груші в сучасних українських коктейлях. Є велике бажання зрушити цей моноліт з класичних закордонних коктейлів та звільнити простір для творчості!»

Крафтовий бальзам на травах RUTA – на 100% автентичний український продукт. Цього року напій став номінантом WTA 2023-2024 у номінації The Visiting Card of the Country/Brand – the Visiting Card of the Country. Він вже гідно представляє нашу країну на міжнародних конкурсах. У березні відбулася фахова дегустація бальзаму RUTA на ProWein в Дюсельдорфі. Міжнародні дегустатори високо оцінили його неперевершений смак і аромат. А у листопаді 2023 року компанія RutaBalm взяла участь у відомому міжнародному конкурсі у Великій Британії CRAFT SPIRITS AWARDS, де отримала золоту медаль.

Бажаємо нових перемог і всесвітнього визнання бальзаму RUTA та новим українським коктейлям  на його основі!

X
Украина