Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

SHUMI WINERY

SHUMI Winery стала частиною нового європейського проєкту

25.07.2023, Новини

Грузинське National Wine Agency та Shumi Wine Company LLC приєдналися до наукового проєкту Європейського союзу Eco2Wine, спрямованому на посилення глобальних інновацій та комунікації у виноробстві. 


Реалізація цього проєкту розпочнеться наприкінці 2023 року. Eco2Wine координується Міланським університетом, а його учасниками стали університети з Грузії, Німеччини, Франції, Іспанії, Словенії та Південної Африки: Грузинський технічний університет, Університет Бургундії, Університет Гайзенхайма, Університет Перуджі, Університет Любляни, Університет Кадіса, Університет Стелленбоша та Іспанська національна дослідницька рада.

До проекту також залучені представники виноробної промисловості з кожної країни, зокрема, SHUMI Winery з Грузії.

SHUMI Winery невипадково представлятиме Грузію у цьому міжнародному науковому проєкті. Компанія стала переможцем WTA 2023 у кількох категоріях, і одна з них – Education in Enotourism / Unique program, де переможцем публічного голосування стала Shumi Wine School

SHUMI Wine School вже протягом семи років втілює освітню програму, метою якої є навчання студентів історичним тенденціям поширення та розвитку винограду та вина у світовому виноградарстві та виноробстві, сучасним та інноваційним методам закладання та вирощування виноградників на основі сортового біорізноманіття, повним агротехнологічним циклам управління виноградниками. То ж участь у цьому міжнародному проєкті значно підвищить і збагатить рівень знань випускників школи.

Діяльність нового проєкту здійснюватиметься в напрямках проведення новітніх досліджень, підвищення кваліфікації докторантів та інформування громадськості про нові підходи до виноробства.

Наукова мета Eco2Wine полягає у використанні мікробних взаємодій, які відбуваються під час виноробства, як інноваційного інструменту. При цьому головне завдання проекту – популяризація виробництва натуральних, екологічно чистих вин, удосконалення методів вирощування виноградників та надання споживачам більшого вибору вина.

Проєкт Eco2Wine буде зосереджений на останніх наукових досягненнях; Він також використовуватиме креативні підходи до комунікації та залучення громадськості, включаючи цифрові медіа, віртуальні дисплеї, зв’язки між наукою та мистецтвом, а також зусилля щодо залучення вайнловерів до створення нових ідей.

X
Украина