Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Tenuta Manoylo

Від Марке до Японії: Pecorino Tenuta Manoylo одержав нагороду на Japan Wine Challenge

25.10.2024,

Завжди приємно спостерігати, як такі виноробні, як Tenuta Manoylo, не лише дотримуються традицій якості, але й впроваджують інновації у виноградарстві та виноробстві.


Нещодавній успіх Tenuta Manoylo на 27th Japan Wine Challenge 2024, змаганні, відомому тим, що формує винні тенденції в Японії, є свідченням відданості та досвіду. Tenuta Manoylo Pecorino 2022 Falerio DOC отримало срібну медаль, привернувши увагу до винограду Pecorino – сорту, який заслуговує на всесвітнє визнання та підкреслює багату спадщину виноградарства регіону Марке.

Дегустаційні нотатки Tenuta Manoylo Pecorino 2022 Falerio DOC:

  • Зовнішній вигляд: вино має яскравий лимонний колір із золотистими відтінками, що свідчить про ретельну виніфікацію.
  • Аромат: це насичена суміш липового цвіту, цитрусових, кісточкових фруктів, медової дині та груші, посилена тонкими мінеральними нюансами.
  • Смак: сухий, але м’який, він врівноважує хорошу кислотність зі смаком білого персика та апельсинової цедри, збагачений ароматними травами та довгим фруктовим післясмаком.

Tenuta Manoylo

Виноград Pecorino, переважно з Марке, відомий своїми міцними, сухими та багатими на мінеральність винами, які добре старіють. Досвід Tenuta Manoylo підняв цей місцевий сорт на вражаючі висоти. Це досягнення не тільки демонструє потенціал вин Марке, але й підвищує привабливість регіону як головного місця для винного туризму, запрошуючи ентузіастів досліджувати його ландшафти та виноробні.

Для тих, хто цікавиться цим відзначеним нагородами Pecorino або досліджує чарівні винні маршрути Марке, пропонуємо відвідати офіційний сайт виноробні. Це вино варто спробувати тим, хто хоче відчути найкращі винні пропозиції Марке та познайомитися з багатою культурною спадщиною його виноробних регіонів.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


 

X
Украина