Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Askaneli Winery & Distillery

Тріумфи Askaneli Winery & Distillery у світі вина

24.07.2023,

Грузинська компанія Askaneli Winery & Distillery зуміла завоювати серця на міжнародній арені і яскраво виділяється серед моря претендентів.


Протягом свого 20-річного шляху Askaneli зазнала вражаючої трансформації, перетворившись з невеличкого сімейного підприємства на процвітаючу виноторгівельну компанію Грузії. Зараз AWD має три потужні заводи, стратегічно розташовані в різних регіонах країни.

Цей червень виявився особливо насиченим для грузинської виноробні, Askaneli Winery & Distillery, номінант WTA та переможця публічного голосування в номінації The Visiting Card of the Country/Progressive Approach, був наповнений досягненнями, які посилили її присутність на світовому ринку вина.

Починаючи насичений подіями місяць, компанія Askaneli взяла участь як гість у 15-й International Wine and Spirits Exhibition, що проходила з 2 по 4 червня. А вже за тиждень,11 червня, Askaneli була представлена на Merano Wine Festival Georgia 2023, демонструючи свої преміальні вина визнаним експертам галузі та ентузіастам вина.

Ввершиною тріумфів Askaneli стала Seoul International Wines and Spirits Expo 2023, 22-24 червня – виставка, яка проходить у Південній Кореї з 1992 року та приваблює понад 35 000 відвідувачів щорічно. Там Askaneli мала можливість познайомити світ із яскравими та захоплюючими виноробними традиціями і культурною спадщиною Грузії. Серед відвідувачів були винні експерти та журналісти з різних куточків земної кулі, що дозволило винам Askanel завоювати їхню прихильність та закріпити свою присутність у міжнародному масштабі.

Ніби цих досягнень було недостатньо, щоб зробити цей червень для Askaneli справді видатним, виноробня отримала виняткові оцінки від одного з найвпливовіших у світі винних критиків – Джеймса Саклінга. Отримання вражаючого рейтингу 90 і вище для багатьох їхніх вин, у тому числі для виняткови вин  Gocha’s Collection (переможець WTA в номінації The Visiting Card of the Country/Brand – the visiting card of the country) є свідченням непохитної відданості Askaneli створенню вин найвищого рівня, і це ще більше зміцнює їхню позицію як вибору справжнього знавця.

Askaneli Winery & Distillery

Червень Askaneli Winery & Distillery був сповнений визнанням і успіхом. Грузиньські винороби продовжують ділитися своєю пристрастю до грузинського вина зі світом, їхня присутність на світовій арені постійно зростає. Завдяки своїй відданості збереженню та просуванню багатих традицій і культури грузинського виноробства, Askaneli, безсумнівно, заслужив своє місце справжнього амбасадора виноградарської спадщини країни!

X
Украина