Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bolgrad-front-640x427

Українське вино у Великій Британії 

20.07.2023, Новини

Компанія Kingsland Drinks оголосила про підписання ексклюзивної угоди про поставку вин української компанії Bolgrad на британський ринок, повідомляє видання thedrinksbusiness.com


З наступного місяця шість вин, вироблених на півдні України в Одеській області компанією Bolgrad, будуть доступні в супермаркетах і винних магазинах Великої Британії: Піно Гріджіо, бленд Шардоне/Аліготе, Сухолиманський білий, Піно Нуар рожеве, Каберне Совіньон і Сапераві. Рекомендована роздрібна ціна кожного вина – £10. 

Пізніше цього року в асортименті з’явиться вино з локального українського сорту Одеський Чорний, який в останні роки викликає велику зацікавленість у світових трейдерів.

Менеджер із закупівель Kingsland Drinks Кетрін Гласс зазначила: «Це було величезним зусиллям для всіх залучених сторін на тлі триваючого вторгнення Росії в Україну. Ми неймовірно пишаємося тим, що зробили свій внесок у доставці цих вин до Великобританії. Наші ділові стосунки з Bolgrad базуються на взаємній повазі та вдячності. Ми були вражені якістю та класом вироблених вин, тому впевнені, що британські любителі алкоголю будуть купувати продукцію насамперед тому, що їм подобається вино. Вони надзвичайно цікаві через своє походження, але ми знаємо, що смакові профілі та стилі вин відповідають споживчим уподобанням, і ми впевнені, що вони будуть добре працювати в порівнянні з іншими винами закордонного виробництва, які вже доступні у Великобританії».

«Ми створили особливий зв’язок з Україною тут, у Великій Британії, і британський інтерес до української продукції та культури став результатом цих неспокійних часів. Ми знаємо, що громадськість Великобританії захоче висловити свою підтримку українським виноробам, і, власне, українському народу, і ми справді в захваті від потенціалу Bolgrad у Великобританії», – підсумувала вона.

Угода була укладена за посередництва Kingsland Drinks та українського виробника напоїв Alcoline, генеральний директор якого Віталій Шмулевич зазначив: «Bolgrad – це бренд, який завоював споживачів не лише на українському ринку, а й у країнах Європейського Союзу, Середньої Азії, Японії та Китаю. Вихід на британський ринок є важливим кроком для нас, і ми раді встановити міцне партнерство з Kingsland Drinks».

X
Украина