Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Українські вина у світовій столиці: Wines of Ukraine на London Wine Fair 2024

14.05.2024, Новини

London Wine Fair — найбільший та найвідоміший у Великій Британії виставковий майданчик для професіоналів винної та алкогольної індустрії. 20-22 травня 2024 двері шикарного залу Olympia London відкриються для 400+ учасників та 10 000+ відвідувачів. Виноробні з усього світу представлять свої вина найвідомішим винним критикам, Masters of Wine, журналістам, байєрам  великих мереж, імпортерам, міжнародним рітейлерам, сомельє, рестораторам і готельєрам. 


Wines of Ukraine третій рік поспіль беруть активну участь у цій події. Чому саме London Wine Fair? «По-перше, це одна з найбільших міжнародних винний подій світу, — коментує Світлана Цибак, представниця Wines of Ukraine і співзасновниця компанії Uawines UK. — По-друге, британський винний ринок є надзвичайно відкритим до всього нового. За рік, що минув, ми створили тут Uawines UK — компанію з імпорту найкращих крафтових вин України до Британії. Тепер у самому центрі світу є можливість скуштувати українські вина — це має величезне стратегічне значення для українського виноробства».

Цього разу Wines of Ukraine представлять 15 виробників з різних куточків України, а також українські бренди в Британії:

Beykush Winery (Миколаївщина)

Kolonist Wine (Одещина)

Frumushika Nova (Одещина)

Biologist Winery (Київщина)

Stakhovsky Wines (Закарпаття)

Villa Tinta (Одещина)

SHABO Family Winery (Одещина)

Chateau Chizay (Закарпаття)

Big Wines (Київщина)

Grande Vallee (Одещина)

Honey Badger (Київщина)

Медовий Спас (Київщина)

Bolgrad Winery (Одещина)

Dima’s Vodka (Житомирщина)

Token Wine

22 травня в рамках виставки Wines of Ukraine проведуть майстер-клас «Discover the taste of Ukraine» з дегустацією шести вин, шо представлять різні регіони України та продемонструють різну стилістику й теруарні ознаки. Ведучий дегустації — Master of Wine з Великої Британії Річард Бампфілд, один із провідних міжнародних експертів у галузі сталого виробництва, один із співзасновників міжнародної ініціативи Sustainable Wine Roundtable, консультант, викладач, член журі багатьох дегустаційних конкурсів, у минулому — європейський амбасадор вин Шампані.

Коли: 22.05

Де: Education Zone (лекторій виставки)

Wines of Ukraine запрошують всіх, хто планує відвідати London Wine Fair, завітати на стенд D26. Дегустації вин та міцного алкоголю, цікаве спілкування з українськими виноробами і теплі обійми гарантовано!

Участь Wines of Ukraine у London Wine Fair здійснюється завдяки підтримці програми міжнародної співпраці ReACT4UA, що фінансується урядом Німеччини. Стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма націлена на підтримку економічної стабільності, відновлення та розвитку України, створення кращих умов для розвитку малих та середніх підприємств, особливо зважаючи на перспективи вступу України до ЄС. 

X
Украина