Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Ruta

Український бальзам RUTA підкорив журі Craft Spirits Awards в Лондоні

30.11.2023, Новини

20 листопада 2023 року були оголошені результати професійного дегустаційного конкурсу Craft Spirits Awards, який щороку відбувається у Лондоні вже 16 років поспіль. Вітаємо з яскравою перемогою український крафтовий бальзам RUTA, що отримав золоту медаль на міжнародному конкурсі Craft Spirits Awards 2023. 


Компанія Rutabalm – була створена лише рік тому, у буремному 2022. Це маленька сімейна справа великої української родини. RUTA – не просто крафтовий рослинний бальзам, а квінтесенція квітучої і родючої української землі. Адже напій створений з 96 найкращих рослин, зібраних у різних куточках нашої прекрасної країни – від Чернігівських лісів до Кримських степів, від Карпатських гір до луків Полтавщини.

Створила цей напій Оксана Левченко – людина, в життєвому кейсі якої було багато посад, проєктів і різного життєвого досвіду. Та настав момент, коли її захоплення природою, квітами і травами, було втілене у створення унікального бальзаму. 

Про те, що напій вийшов найвищого гатунку, свідчать золоті та платинові медалі, які бальзам RUTA отримав на конкурсах в Україні: UKRAINIAN Independent Tasting Competition, UKRAINIAN CRAFT SPIRITS AWARDS,  Wine&Spirits Awards (двічі звання найкращого міцного алкоголю та платинові медалі). А у листопаді 2023 року компанія Rutabalm взяла участь у відомому міжнародному конкурсі у Великій Британії CRAFT SPIRITS AWARDS  і також потрапила до переможців та отримала золоту медаль.

CRAFT SPIRITS AWARDS збирає та відзначає найкращих та всесвітньо відомих виробників з усіх континентів. На конкурсі в Лондоні були представлені безліч найзахопливіших зразків крафтового алкоголю з усього світу, кожен з яких змагався за своє визнання та схвалення. Бальзам RUTA продемонстрував свою оригінальність та високу якість. Поважне журі, до складу якого входять провідні європейські дегустатори та баєри, відомі своїм досвідом, відзначило і нагородило український бальзам RUTA золотою медаллю Craft Spirits Awards™ 2023. 

 «Результати Craft Spirits Awards™ як найвідомішого конкурсу крафтових алкогольних напоїв у Європі, сподіваюсь, допоможуть збільшити продажі нашого бальзаму як в Україні так і посприяють виходу українського крафтового продукту на міжнародний ринок, – зауважила авторка рецептури та співзасновниця бренду «RUTA Чарівне зілля» Оксана Левченко. – Отримання золотої медалі Craft Spirits Awards™ 2023 у Лондоні значно підвищує престиж бренду RUTA та має сприяти подальшому просуванню нашого бальзаму».

Цього року компанія Rutabalm стала частиною комьюніті WTA 2023-2024 у номінації The Visiting Card of the Country/Brand – the Visiting Card of the Country, а її засновниця Оксана Левченко – у номінації Ambassador. Вітаємо у нашому дружньому колі і бажаємо розширення горизонтів, визнання, нових нагород і перемог!

X
Украина