Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківПредставницька група з 21 винного спеціаліста з 11 країн збереться в останні три дні січня для вже традиційного інтенсивного навчання в «Школі Вальполічелли».
Ці учасники зареєстровані в освітній програмі Valpolicella 2025 (VEP), яка проходитиме з 28 по 30 січня в районі DOC, в окрузі Верони. Програма VEP, створена Консорціумом, пропонує комплексний досвід навчання, який включає лекції, навчальні сесії, відвідування виноробень та майстер-класи. Програма завершується двома серйозними випробуваннями: письмовим іспитом і сліпою дегустацією. Результатом стає диплом фахівця з вин Вальполічелли.
З моменту заснування у 2018 році понад 60 осіб з різних куточків світу (сомельє, журналісти, викладачі шкіл вина, трендсеттери та інші професіонали високого рівня) успішно склали ці іспити і були сертифіковані як спеціалісти з вин Вальполічелли.
Крістіан Маркезіні (Christian Marchesini), президент Консорціуму Вальполічелла
«Рішення Консорціуму розробити спеціалізовану освітню програму було далекоглядним», – дає оцінку цьому заходу Крістіан Маркезіні (Christian Marchesini), президент Консорціуму Вальполічелла. – «Це дозволило нам створити спільноту експертів на ключових ринках для нашої дестінації. За останні три роки ми розширили VEP, додавши два рівні навчання: курс для початківців-споживачів і курс з поглибленим вивченням – для професіоналів. Ці курси можна пройти як безпосередньо на місці, так і дистанційно – онлайн. З 2021 року ми сертифікували понад 700 шанувальників Вальполічелли по всьому світу».
Прикметно, що цього року VEP відбудеться напередодні Amarone Opera Prima (з 31 січня по 2 лютого) і включатиме візити на кілька провідних виноробень регіону, зокрема Zýme, Pasqua Vini та Villa Canestrari для освітніх сесій, а також I Tamasotti, Talestri та Palazzo della Torre Marilisa Allegrini для екскурсій на виробництва.
Тренінг для 21 кандидата (з Австралії, Бразилії, Канади, Китаю, Франції, Німеччини, Гонконгу, Індії, Латвії, Малайзії та Нідерландів) включатиме п’ять лекцій від таких визначних експертів, як Мауріціо Угліано (Maurizio Ugliano), професор енології в Університеті Верони; Альберто Брунеллі (Alberto Brunelli), енолог Консорціуму; Паоло Веронезі (Paolo Veronesi), юрист, призначений Консорціумом для захисту інтересів об’єднання в усьому світі; Джамбаттіста Торніеллі (Giambattista Tornielli), професор виноградарства Падуанського університету; та Маріанна Фасолі (Marianna Fasoli), професор виноградарства Університету Верони. Дегустацію проведе Філіппо Бартолотта (Filippo Bartolotta), сомельє та винний педагог.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
⇒ Кожен лайк сприймаємо як тост!
16.01.2025