Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Raventós i Blanc

Вибір вина на літо від Raventós i Blanc

10.06.2021, Вино

Raventós i Blanc представляє свої автентичні вина для літніх місяців.


З приходом літа наші вподобання щодо вина часто змінюються. Raventós i Blanc пропонує вина, які найбільше пасують до гарної  теплої погоди під час літніх місяців.

Обрано три свіжих та нових вина, що символізують три літні місяці. Ця дивовижна трійка натуральних вин створюється на виноробні Can Sumoi’s family wine.

Маючи гарячу пристрасть до натуральних вин, енолог та винороб у двадцять першому поколінні Пепе Равентос (Pepe Raventós) протягом чотирьох років допомагає виноградникам Can Sumoi відновитися. Це дивовижне місце розташоване в Пенедесі на висоті 600 метрів над рівнем моря, де команда Raventós i Blanc займається відновленням занедбаних виноградників та втрачених місцевих сортів. Їхньою метою є виробництво натуральних вин з мінімальним втручанням людини у всі процеси виноградарства та виноробства.

Raventós i Blanc

Вибір вин команди Raventós i Blanc цього літа – це три нові вінтажі Xarel-lo, La Rosa та Perfum 2020.

Xarel-lo Can Sumoi 2020 – це моносортове вино, 100% Xarel-lo, який надає вину виразний характер та помітну ідентичність. Найчистіше і найщиріше вираження Xarel-lo.

La Rosa Can Sumoi 2020 – бленд Sumoll, Xarel-lo та Parellada зі складним та виразним ароматом. Насичене та об’ємне розе.

Perfum Can Sumoi 2020 – суміш Malvasia, Macabeo, Moscatell и Parellada, висока ароматична експресія з квітковими та цитрусовими нотами, дуже елегантна, легка, свіжа та суха палітра.

Фото: Raventós i Blanc 

X
Украина