Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Winelovers Wine Awards-2024

Відкрито прийом заявок на участь у Winelovers Wine Awards-2024

22.04.2024, Новини

28-30 червня у Будапешті відбудеться Winelovers Wine Awards. Головний редактор Drinks+ Ольга Піневич-Тодорюк, як і минулого року, запрошена до команди суддів конкурсу. Участь для українських виноробів безкоштовна.


Winelovers Wine Awards – це конкурс, який з’єднує Центральну та Східну Європи зі світом, даючи виноробам, трейдерам, винним експертам і споживачам можливість зустрітися та експортувати свої вина на найбажаніші ринки. Мета організаторів конкурсу – зробити його найвпливовішим у Центральній та Східній Європі і бути одним із провідних винних конкурсів світу.

Два роки поспіль організатори Winelovers Wine Awards підтримували Україну та пропонували безкоштовну участь. В цьому році організатори конкурсу також запросили українських виноробів прийняти участь на безоплатній основі.

Winelovers Wine Awards виходить за рамки традиційних змагань, оскільки це не тільки конкурс, який відповідає міжнародним стандартам, але й численні допоміжні B2B заходи (майстер-класи, дегустація Winelovers X та ін.), це справжня допомога в просуванні якісної продукції виробників вина.

Президент Winelovers Wine Awards – Ласло Балінт (László Bálint) – сертифікований педагог WSET, викладач у Borkollégium (найстаріша винна школа Угорщини), президент попередніх Winelovers 100, консультант кількох угорських та закордонних виноробень.

Цього року організатори запросили на конкурс 20 міжнародних баєрів – імпортери з Великобританії, Швейцарії, Голландії, Швеції та США вже підтвердили свою участь.

X
Украина