Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Winelovers Wine Awards

Winelovers Wine Awards. Участь для українських виробників безкоштовна!

12.06.2023, Новини

7-9 липня у Будапешті відбудеться Winelovers Wine Awards, конкурс, організатори якого ставлять перед собою мету – стати найвпливовішим винним конкурсом Центральної та Східної Європи та увійти до числа провідних конкурсів світу. Участь для вин з України безкоштовна.


Угорський конкурс презентує вина для країн-експортерів із Центральної та Східної Європи (ЦСЄ) та надає можливість вийти на світовий ринок країнам, що експортують до ЦСЄ. Учасники Winelovers Wine Awards одержують відгуки міжнародних експертів, що в свою чергу стає дієвим інструментом продажу. Вина-переможці отримують міжнародне визнання та після конкурсу можуть використовувати медалі на пляшках як ще один інструмент маркетингу.

Winelovers Wine Awards

Минулого року організатори конкурсу підтримали Україну та запропонували безкоштовну участь. В цьому році організатори Winelovers Wine Awards також оголосили про те, що участь для українських виноробів безкоштовна.

Учасники з України мають увійти за посиланням та ввести код: UKRAINE100, також потрібно обрати bank transfer, але сплачувати не треба.

Крайній термін реєстрації – 18 червня.

Понад 50 відомих міжнародних експертів судитимуть і даватимуть відгуки про представлені вина. Президент Winelovers Wine Awards – Ласло Балінт (László Bálint) – сертифікований педагог WSET, викладач у Borkollégium (найстаріша винна школа Угорщини), президент попередніх Winelovers 100, консультант кількох угорських та закордонних виноробень.

Перша церемонія Winelovers Wine Awards відбулася 20-21 червня 2022 року. Раніше конкурс проходив на національному рівні, 2022 рік став першим, коли захід вийшов на міжнародну арену.

Winelovers Wine Awards

Нагороди України на Winelovers Wine Awards 2022

На торішньому конкурсі вина України здобули медалі та винагороди Commended.

Детальну інформацію про конкурс можна знайти тут.

Фото: wineloverswineawards.com

X
Украина