Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine events

Винні події, які об’єднують людей: WTA вітає свого переможця першого розіграшу з Португалії

07.03.2023, Премія

Wine Travel Week, що відбулася в Порту, є новим міжнародним заходом, присвяченим просуванню винного туризму. Це інтерактивний та інноваційний захід з винного туризму, що поєднує професіоналів та ключових гравців з усього світу.


Вероніка Бусел (Veronika Busel), представник WTA у Португалії, яка відвідала Wine Travel Week, мала чудову нагоду зустрітися з переможцем голосування першого року WTA та номінантом цього року у категорії Top Guide – Мігелем Леалом (Miguel Leal).

Його компанія ML Private Tours створює унікальні подорожі для вайнловерів, які шукають найкраще з того, що може запропонувати Португалія, особливо це стосується кращого вина та гастрономії. Мігель спеціалізується на відомих виноробних регіонах, розташованих на півночі Португалії, переважно Порту, Дору, Вінью-Верде, Дао та Байррада, але він також готовий запропонувати тури преміум-класу в сусідні виноробні регіони Португалії та Іспанії. Ми захоплюємося професійними досягненнями нашого переможця та номінанта і бажаємо йому великих успіхів у голосуванні цього року. Boa sorte – удачі, Мігель!

Miguel Leal

Португалія серйозно ставиться до винного туризму, вважаючи його одним із найважливіших секторів виноробної галузі країни. Команда WTA підтримує цей підхід і готова та рада просувати виноробні, виноробів та винних професіоналів Португалії надалі. Зрештою, це і є Wine Travel Awards: гарний продукт у поєднанні з гарним маркетингом!

X
Украина