Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

VinOpera в Castel Mimi. 7-й реліз!

06.09.2024, Новини

Початок вересня для Castel Mimi Wine Resort  (Молдова) видався спекотним в усіх сенсах.  


У перший день свого візиту до Республіки Молдова прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск обрав Castel Mimi Wine Resort для вечері з членами делегації двох країн.

Гості замку пригощалися вишуканими стравами в супроводі висококласних вин Castel Mimi (до речі, з винами цього молдовського виробника знайомилися в червні і гості церемонії нагородження WTA в Лондоні).

Після трапези віддавши данину гостинності молдаван, пан Туск залишив схвальний відгук у гостьовій Книзі: “Чудові моменти в чарівному місці і у вишуканій компанії”.

А вже наступного дня в замку Castel Mimi, що належить до Top 15 Architectural Masterpieces of the Wine World стартував черговий Міжнародний фестиваль класичної музики VinOpera. Оперна музика в  таких парадних декораціях – то справді  унікальний захід, яким пишається вся Республіка Молдова.

Вже сьомий рік тут вшановують елегантність класичної музики та досконалість місцевих вин. І три роки поспіль цей видатний івент винного світу бере участь у премії Wine Travel Awards, використовуючи усі її опції – від розміщення в каталозі номінатнів, що розповсюджується на теренах провідних міжнародних виставок, і до участі в усіх тейстингах цього інноваційного проєкту. Castel Mimi та його фестиваль музики та вина VinOpera тривалою колаборацією з WTA доводять дієвість сентенції – «Кращим виноробням – кращі рекламні кампанії!».

Цього року на Міжнародному фестивалі класичної музики VinOpera, організованому Фондом «Костянтин Мімі», будуть спеціальні гості:  Олена Мошук – володарка премії «Оскар» в «Ліриці», найпрестижнішої відзнаки в оперній музиці; Алін Стоїка – лауреат премії Лучано Паваротті ; Андрій Їліховський – баритон, що виступає на найбільших сценах світу; Маріана Булікану – володар Гран-прі і Трофея Міжнародного конкурсу «Марія Б’єшу»; Давид Баньос – лауреат першої премії на Міжнародному конкурсі вокалістів в Логроньо.


⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!

X
Украина