Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vinos de La Luz продовжує нагороджувати переможців WTA в номінації Wine & Food Influencer

23.11.2022, Премія

Міжнародна група компаній Vinos de La Luz, що належить доктору Рікардо Ф. Нуньєсу, – спонсор номінації Wine & Food Influencers протягом двох років поспіль. 


До складу Vinos de La Luz входять виноробні підприємства в найвідоміших регіонах Старого і Нового Світу: Рібера-дель-Дуеро, Руеда, Тоскана та долина Уко, проєкти в Каліфорнії та Джорджії, а також вино Pangea (яке походить із вин п’яти континентів і, як очікується, стане сенсацією року!) . Щоб привітати переможців у номінації Wine & Food Influencer WTA 2021-2022, Vinos de La Luz вручив їм спеціальний приз – пляшку Peñafiel Edition Limitada 2016.

Переможці з різних куточків світу отримували свої пляшки вина поштою або особисто. Наталія Бурлаченко, директор міжнародних бренд-амбасадорів Vinos de La Luz, нещодавно повернулася з поїздки до Грузії та Вірменії, де мала нагоду зустрітися з переможницями WTA та особисто їх привітати.

Софія Нікабадзе, винний блогер, яка більше 8 років закохана в грузинське вино, отримала пляшку Peñafiel Edition Limitada 2016 безпосередньо від Наталії. Софія посіла перше місце на етапі публічного голосування в номінації «Brightest Journey» (2439 голосів).

Крім того, Сірвард Аматуні, радниця GIZ з питань зв’язків із громадськістю та проектів приватного сектору у Вірменії, також особисто отримала призову пляшку від імені Wine consumption study, переможця в категорії «Research of the Year». Щиро вітаємо переможців першого видання!

Іспанський Peñafiel Edition Limitada від Vinos de La Luz (100% Tempranillo) з регіону Рібера-дель-Дуеро має збалансований оксамитовий смак темних ягід з яскравими танінами та розкішним тривалим посмаком. Тонкий аромат спецій, нотки шкіри, ягід і ванілі.

Peñafiel Limited Edition 2016 має лише 5327 пронумерованих та сертифікованих пляшок, це було населення Пеньяф’єль, провінція Вальядолід, Іспанія, у цьому другому вінтажі. Особлива подяка меру Пеньяф’єля пану Роберто Дієсу Гонсалесу за офіційне підтвердження кількості громадян міста у 2016 році.

Приєднуйтесь до спільноти WTA та отримайте просування та підтримку завдяки маркетинговим інструментам проєкту (як онлайн, так і офлайн) на період 2022-2023 років!

X
Украина