Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Наталія Бурлаченко

Назва мого сайту говорить сама за себе

17.01.2022, Маркетинг

Наталія Бурлаченко, бренд-амбасадор Vinos de La Luz, сомельє, колумніст Drinks+, представила на наших сторінках свій новий онлайн-проект.


Карантин, ізоляція – це погано чи добре? Напевно, якщо ти хворієш, то це дуже погано, а якщо це вимушений карантин, згідно з вказівками державних органів, а ти здоровий, але обмежений у пересуванні, то, мабуть, це сигнал, що саме час діяти. Я маю на увазі творчість :).

Так вийшло у моїй ситуації. Коли в березні 2020 року, перед тотальним локдауном, я буквально встигла в останній літак з Іспанії додому в Україну, то не мала уявлення, що цей карантин започаткує кілька несподіваних проектів. Не маючи можливості вільно пересуватися, я почала аналізувати свої попередні подорожі, і в мене виникло величезне бажання структурувати спогади та поділитися всім, що я побачила, дізналася та спробувала/продегустувала.

Спочатку я не думала, що мій блог буде повноцінним сайтом про вино та подорожі. Я планувала робити невеликі нотатки на своїй сторінці у Facebook, але потім зрозуміла, що там мені мало місця і я не шукаю лайків, дискусій та коментарів, а хочу бути корисною людям, які хочуть дізнатися більше про певну сферу діяльності.

Маючи диплом сомельє та місію бренд-посольства Vinos de La Luz, мені довелося поїздити країною з дегустаціями та послухати різні думки та питання про винну сферу. Я зробила невтішний висновок, що культуру споживання вина потрібно піднімати різними засобами і що я повинна приєднатися до компанії ентузіастів, які навчають, пояснюють, пишуть, проводять, організовують, знімають – і все це про вино!

Особливо звертала увагу на те, які уважні в цьому питанні, які вишукані манери демонструють мої сучасниці. І я остаточно вирішила, що мій сайт буде значною мірою адресований прекрасній половині людства. Я знайшла натхнення у розмовах з нашим енологом в Іспанії Ноелією Меною, далі я познайомилася з іншими легендарними особистостями у сфері вина та поділилася цими інтерв’ю у себе на сайті. Після багатьох позитивних відгуків я зрозуміла, що йду правильним шляхом, тим більше що назва мого сайту nataliiawines.com.ua говорить сама за себе 🙂 .

Коли робота команди зі створення сайту була завершена і я розпочала справу, то зрозуміла, що вести свій блог це важка праця. Насамперед, потрібні ідеї, далі їх виконання, далі підготовка матеріалу та фото супроводу. Цим усім я зайнялася під час моєї подорожі до Англії. Матеріалу виявилося дуже багато, і видавати його я почала поступово. Але на мій подив через кілька місяців після виходу моєї статті про Лондон – Google проіндексував мій сайт, позначив його як незалежний ресурс і почав рекомендувати у своїй стрічці!

Для мене це було перше вагоме досягнення, після якого посипалися різні пропозиції. Наступною важливою подією стала номінація у Wine Travel Awards, за яку мені ще доведеться боротися зі світовими блогерами. Але найголовніше для мене це оцінка моїх читачів. Щодня я отримую вдячні відгуки, ідеї та пропозиції писати ще більше. Багато моїх друзів залишають запити на дегустації і запитують про майбутні поїздки винними маршрутами. Декілька тижнів тому я скористалася можливістю поїхати на виноробню Cricova, Молдова, і запросила кількох друзів, після цієї поїздки у мене утворився новий список бажаючих приєднатися до турів.

Але скажу чесно, турагентом себе не відчуваю. Я знаю багатьох професіоналів своєї справи, з якими їздила сама та яких дуже рекомендую. Найголовніше для мене – те, що мій проект зайняв свою нішу, він затребуваний і хочеться розвивати його далі.

У своєму блозі nataliiawines.com.ua я ділюся з поціновувачами вина не тільки дегустаційними нотатками та найкращими маршрутами для подорожей, хочу розповісти про виняткові екземпляри вин, які мені вдалося відшукати. Про виноробні, які створюють унікальний продукт і про всі тонкощі виробництва, споживання та колекціонування вин. Тут ви знайдете лише обрані бренди та об’єктивні оцінки.

До речі, про оцінки. У моєму блозі є рубрика «Вино дня», «Вино місяця» – і там лише ті вина, які я обрала, продегустувала і які впевнено особисто можу рекомендувати. Надалі я планую створити шкалу оцінки, завдяки якій читачі зможуть визначити для себе серед багатьох «вин дня» те одне, яке вони захочуть спробувати.

У рубриці про подорожі я ділюся враженнями про ті місця, виноробні, регіони, де вже побувала, а також публікую wish-list місць, куди я вирушу перш за все. Список цей нескінченний, але, на моє задоволення, поступово перекладаю його з wish-list в done-list, а це означає, що nataliiawines.com.ua буде наповнюватися новими цікавими історіями, перевіреними фактами та чудовими винами!

Заходьте на мій сайт, підписуйтесь в Instagram, і ми разом йтимемо цікавим, пізнавальним та яскравим шляхом!

Фото: Mykola Voloshyn

X
Украина