Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ProWein 2023

Вперше на ProWein 2023 дегустація унікальних українських вин!

13.03.2023, Новини

Команда Wine Travel Awards запрошує на презентацію та дегустацію унікальних українських вин від виноробів номінантів премії, яка відбудеться у вівторок, 21 березня 2023 року – 16:00 / Зал 13 (Форум 13.2), на ProWein.


Вже за тиждень, 19-21 березня, у Дюссельдорфі відкриває свої двері одна з найбільших і найвпливовіших  у світі виставок вин і алкогольних напоїв ProWein 2023. Вже другий рік поспіль Wine Travel Awards, новий інноваційний проект, запущений Communication Media Group Drinks+, буде представляти на ній своїх номінантів.

Цього року ми не лише представимо номінантів WTA у спеціальному виданні Wine Travel Awards Guide (друкованому та цифровому), який буде розповсюджуватися на прес-стенді International Trade Press (між залами 7 та 9) та на цифровій платформі Messe Düsseldorf prowein.com, а також проведемо дегустацію вин кількох найуспішніших українських виноробень, номінантів премії Wine Travel Awards.

Українські винороби представлятимуть свої найкращі та унікальні вина. Серед винних професіоналів надалі все більше розповсюджується слава локального українського сорту винограду «Одеський чорний», про який багато хто чув, але мало хто куштував, та автохтону Тельті-Курук, який зберігся лише на виноградниках півдня України.

Тож дегустація Wine Travel Awards має всі підстави називатися унікальною та ексклюзивною!

Ми вибрали найкраще з найкращих:

Попередня реєстрація на дегустацію не потрібна. Але кількість місць обмежена.

Ми будемо раді привітати вас на нашій дегустації на ProWein. До зустрічі!

X
Украина