Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine and Spirits Ukraine

Wine Travel Awards проведе ексклюзивний захід на Wine and Spirits Ukraine

16.10.2024, Новини

Wine Travel Awards оголошує про проведення спеціального заходу на виставці Wine and Spirits Ukraine. Ця ключова подія відбудеться у Міжнародному виставковому центрі в Києві 30 жовтня з 15:00 до 17:00 у Зоні майстер-класів.


Поважний Майстер Вина (MW) Річард Бемпфілд (Richard Bampfield) та відомий винний критик Роберт Джозеф (Robert Joseph), обидва члени журі WTA 2024-2025, проведуть панельну дискусію під назвою «Холістичні інсайти: парадокси імпорту та експорту України». За підтримки модератора пан Річард розповість про свій інтерес до більш широких аспектів виноробної галузі в Україні, зосередившись на сталих практиках та важливих стратегіях для місцевих виробників. В свою чергу пан Роберт обговорить шляхи підвищення конкурентоспроможності на міжнародному ринку. Під час сесії будуть розглянуті практичні приклади успішних експортних та імпортних проєктів, які нададуть цінну інформацію про динаміку розвитку української виноробної галузі.

Під час заходу відбудеться кругова дегустація вин від міжнародних та українських членів ком’юніті Wine Travel Awards.

Запрошуємо професіоналів галузі зареєструватися та взяти участь у цій знаковій події, яка обіцяє стати вагомою подією у світовій виноробній індустрії. Захід проходитиме у двох форматах – онлайн і офлайн. Будь ласка, зареєструйтеся тут.

Для отримання додаткової інформації, реєстраційних даних, а також для того, щоб долучитися до дискусії та поставити запитання Річарду Бемпфілду та Роберту Джозефу, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою winetravelawards@gmail.com.

Запрошуємо вас приєднатися до нас на цій знаковій події, де ми дослідимо розвиток українського виноробства, що знаменує новий етап у світовій винній індустрії!

Наш інформаційний партнер PostEat – гастрономічне медіа для прогресивних людей з європейськими цінностями, які прагнуть бути в курсі головних гастроподій України та світу.

PostEat

_______________

Досьє D+

Премія Wine Travel Awards (WTA), започаткована Комунікаційною медіагрупою Drinks+, однієї з найвідоміших та найавторитетніших медіа-груп Східної Європи, яку було засновано у 1993 році в Україні та яка працює на міжнародному рівні. Спеціалізуючись на просуванні виноробної та харчової промисловості, Drinks+ видає провідні ЗМІ у сфері вина, гастрономії та туризму. Флагманські видання компанії, журнал Drinks+ та веб-сайт www.drinks.ua, пропонують всебічне висвітлення подій у всьому світі англійською та українською мовами.

Wine and Spirits Ukraine – професійна виставка вин та міцних напоїв, яка є важливою платформою для світових виробників та об’єднує їх з дистриб’юторами, роздрібними продавцями та представниками ресторанного бізнесу. Виставка представляє весь спектр виноробних технологій і відкриває відмінні можливості для встановлення контактів та розвитку бізнесу.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


 

X
Украина