Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Paris & Vinexpo Paris 2024

Wine Paris & Vinexpo Paris 2024 у цифрах

08.04.2024, Новини

У 2024 році Drinks+ & Wine Travel Awards продовжує плідну та активну співпрацю з Wine Paris & Vinexpo Paris. У цьому році Wine Paris & Vinexpo Paris стала номінантом Wine Travel Awards у категорії Event of the Year. Виставка відбулась з 12 по 14 лютого 2024 року та досягла нових висот, перевершивши всі очікування організаторів.


Уп’яте провідна виставка Європи – Wine Paris & Vinexpo Paris стала однією з найважливіших подій ділового календаря галузі і першою великою міжнародною подією року, зібравши рекордну кількість експонентів (4 070 з 48 країн, + 53% міжнародні учасники порівняно з минулорічною виставкою) та відвідувачів (41 253 з 139 країн, +30% ключових байєрів порівняно з подією минулого року).

Wine Paris & Vinexpo Paris

Найбільша кількість відвідувачів була з Франції, за нею йдуть Італія, Бельгія, Великобританія, США, Німеччина, Нідерланди, Іспанія, Канада, Швейцарія. З них 47% імпортери та дистрибуція; 18% рітейл, супермаркети, електронна комерція, безмитна торгівля; 12% виробники, 10% HoReCa; 13% представники ЗМІ та державних установ.

Wine Paris & Vinexpo Paris

Wine Paris & Vinexpo Paris проходила під патронатом Президент Французької Республіки месье Еммануеля Макрона. Виставку відвідали представники трьох міністерств Франції та 27 послів різних країн, включаючи Сполучені Штати, Італію, Португалію, Японію, Австрію, Іспанію, Китай, Нову Зеландію та Австралію.

У рамках Wine Paris & Vinexpo Paris відбулося понад 100 заходів, семінарів, дегустацій та конференцій. Величезний інтерес з боку відвідувачів привернула до себе La Nouvelle Vague – ексклюзивна платформа, призначена для молодих виробників у виноробній галузі з досвідом менше 5 років. А також івент організований за допомогою ШІ.

Wine Paris & Vinexpo Paris

Ця велика подія, яка проводиться вже п’ятий рік поспіль, побила всі попередні рекорди та підтвердила свою репутацію епіцентру для бізнесу та усіх зацікавлених сторін індустрії вина та спиртних напоїв у всьому світі. У 2025 році з 10 по 12 лютого Париж знову чекає на вас!

Більше інформації на сайті.

Фото: vinexposium.com, facebook.com/Vinexposium

X
Украина